Antena Meniu Search
x

Video Biden şi-a pierdut cumpătul în faţa presei. Liderul SUA nu va fi pus sub acuzare pentru că este prea bătrân şi are probleme de memorie

Joe Biden a pus în pericol siguranţa naţională a Statelor Unite când a luat acasă documente strict secrete de la Casa Albă! Este concluzia procurorului care a anchetat cazul. Chiar dacă a fost găsit vinovat, liderul de la Casa Albă nu va fi pus sub acuzare - este prea în vârstă şi are probleme cu memoria, a explicat investigatorul. Raportul l-a înfuriat, însă, pe preşedinte. A convocat o conferinţă de presă de urgenţă, dar în timpul ei şi-a pierdut cumpătul.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 20:50

Vezi și

Reporter: Cât de rea este memoria dumneavoastră? Puteţi continua să fiţi preşedinte?

Joe Biden, preşedintele SUA: Memoria mea este atât de rea încât te-am lăsat să vorbeşti. 

Reporter: Credeţi că memoria dumneavoastră s-a deteriorat, domnule preşedinte?

Joe Biden, preşedintele SUA: Memoria mea nu... memoria mea este în regulă. Memoria mea... uitaţi-vă la ce am făcut de când am devenit preşedinte. 

Pe acelaşi subiect

Joe Biden a încurcat Egipt cu Mexic

Conferinţa de presă s-a încheiat cu o nouă gafă. Joe Biden a încurcat Egipt cu Mexic. 

Joe Biden, preşedintele SUA: După cum ştiţi, iniţial, preşedintele Mexicului, Sisi, nu a vrut să deschidă graniţa pentru a permite ajutorului umanitarian să intre (n.r. - în Fâşia Gaza).

Criza de furie a preşedintelui Statelor Unite a venit după ce procurorul special a tras concluzia că documentele sustrase de Joe Biden erau vitale pentru securitatea Statelor Unite. Anchetatorii au găsit acasă la el un text în care îi explica preşedintelui Barack Obama, în anul 2009, de ce nu este bine să atace Afganistanul.

Dosare cu informaţii despre operaţiuni de spionaj internaţional

Alte dosare conţineau informaţii sensibile despre operaţiuni de spionaj internaţional. În raportul de aproape 400 de pagini, procurorii spun că informaţiile strict secrete erau depozitase la întâmplare în garajul locuinţei sale şi al unei case închiriate. Anchetatorii explică şi de ce Biden nu va ajunge în faţa judecătorului.

"Domnul Biden se va prezenta, probabil, în faţa unui juriu, aşa cum a făcut-o şi în timpul interviului nostru cu el, drept un bărbat în vârstă, simpatic, bine intenţionat, cu o memorie slabă. Ar fi dificil să convingi un juriu că ar trebui să îl condamne", se arată în raportul Departamentului de Justiţie.

oe Biden are pierderi de memorie încă din 2017

Procurorii americani susţin că Joe Biden are pierderi de memorie încă din 2017. În timpul audierilor nu a putut să precizeze în ce ani a fost vicepreşedinte Statele Unite şi nici când a murit fiul lui, Beau Biden. Afirmaţiile procurorilor l-au făcut pe Biden să îşi piardă cumpătul. 

Joe Biden, preşedintele SUA: Este o dovadă faptul că nu-mi amintesc când a murit fiul meu? Cum îşi permite să zică asta?

Biden i-a confundat pe Angela Merkel şi pe Emmanuel Macron

Chiar dacă nu recunoaşte, memoria îi joacă feste. Cu 24 de ore înainte de acest moment, Biden a confundat-o pe Angela Merkel cu Helmuth Kohl mort de şase ani, iar în weekendul l-a încurcat pe Emmanuel Macron cu François Mitterand, care a decedat în 1996.  

Dacă ziua de ieri a fost neagră pentru Joe Biden, Donald Trump s-a bucurat de o zi fastă, cred analiştii politici. Raportul Departamentului de Justiţie îi oferă muniţia necesară în campania electorală şi l-ar putea ajuta să obţină un nou mandat la Casa Albă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Biden şi-a pierdut cumpătul în faţa presei. Liderul SUA nu va fi pus sub acuzare pentru că este prea bătrân şi are probleme de memorie