Antena Meniu Search
x

Biden vrea să tragă la răspundere companiile aeriene care au anulat zboruri, deşi "ciclonul-bombă" face prăpăd în SUA

Joe Biden, preşedintele SUA, a anunţat marţi că Administraţia de la Washington va lansa acţiuni pentru a trage la răspundere companiile aeriene care au anulat zboruri din cauza temperaturilor extreme şi a "ciclonului-bombă", care a făcut prăpăd în întreaga ţară. 

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 21:57

Biden vrea să tragă la răspundere companiile aeriene care au anulat zboruri, deşi "ciclonul-bombă" face prăpăd în SUA
Biden vrea să tragă la răspundere companiile aeriene care au anulat zboruri, deşi "ciclonul-bombă" face prăpăd în SUA - Profimedia Images

"Mii de zboruri au fost anulate la nivel naţional în perioada sărbătorilor. Administraţia noastră lucrează pentru a asigura că vor putea fi trase la răspundere companiile aeriene", a declarat preşedintele Biden, citat de publicaţia The Hill.

Preşedintele SUA le-a cerut pasagerilor afectaţi de anularea zborurilor să acceseze site-ul Departamentului Transporturilor pentru a afla dacă au dreptul la compensaţii, relatează Mediafax.

Mii de curse aeriene au fost afectate de viscol

Mii de curse aeriene au fost afectate de viscolul produs în mai multe state americane. Cea mai afectată este compania Southwest Airlines, care a anulat 60% din cursele aeriene care erau programate luni şi marţi.

Pete Buttigieg, secretarul Transporturilor, a anunţat că va analiza situaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Biden vrea să tragă la răspundere companiile aeriene care au anulat zboruri, deşi "ciclonul-bombă" face prăpăd în SUA