Antena Meniu Search
x

Caz INCREDIBIL în Italia: Aproape o sută de angajați ai unui spital din Napoli au fost ARESTAŢI pentru fraudă (VIDEO)

Aproape o sută de angajați ai unui spital din Napoli au fost arestați pentru fraudă, a anunțat poliția vineri.

Aproape o sută de angajați ai unui spital din Napoli au fost arestați pentru fraudă, a anunțat poliția vineri.

Doi ani de investigații și camere ascunse au permis documentarea unui sistem bine rodat la spitalul napolitan 'Loreto Mare', unde unii angajați scanau badge-urile de prezență a 94 de colegi absenți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doi asistenți sociali dispuneau ei singuri de douăzeci de cartele de prezență pe care le treceau prin aparatele de pontaj la intrarea în spital în timp ce se aflau în contact telefonic cu cei absenți.

În total, 55 de persoane - un neurolog, un ginecolog, nouă tehnicieni de radiologie, optsprezece asistente medicale, șase angajați din personalul administrativ, nouă tehnicieni și unsprezece asistenți sociali - au fost consemnați la domiciliu de Parchetul din Napoli.

Printre absenți, erau angajați însărcinați special să controleze prezența personalului. Unul dintre ei lipsea pentru că era bucătar la un local din apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Caz INCREDIBIL în Italia: Aproape o sută de angajați ai unui spital din Napoli au fost ARESTAŢI pentru fraudă (VIDEO)