Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ceața și ploile torențiale ameninţă Europa!

Natura le-a făcut un cadou nedorit si europenilor! Ceata si ploi torenţiale care au înecat cartiere întregi. Cu asta trebuie să se confrunte britanicii, francezii şi italienii.

de Redactia Observator

la 26.12.2013 , 09:08

În Marea Britanie, zeci de mii de familii s-au confruntat cu efectele devastatoare ale intemperiilor chiar în prima zi de Crăciun. Furtunile, inundaţiile şi penele de curent au fost la ordinea zilei în sudul şi sud-estul Regatului Unit. Cartiere întregi au fost acoperite de ape.

Echipajele de urgenţă au intervenit rapid şi i-au transportat pe sinistraţi în siguranţă, cu barca. Iar mulţi dintre cei care n-au fost nevoiţi să-şi părăsească locuinţele nu au energie electrică.

Şi francezii sunt la mila intemperiilor. Rafalele de vânt cu forţa unui uragan, ploile torenţiale şi inundaţiile masive au măturat Bretania şi Normandia.

Vezi și

În total, 240 de mii de case au rămas fără curent, iar peste două mii de pompieri au intervenit toată noaptea. Deşi li s-a recomandat să evite falezele, curioşii s-au adunat pe mal să surprindă furtuna.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » Ceața și ploile torențiale ameninţă Europa!