Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ciclonul Boris a dat peste cap vremea din Europa. Temperaturi negative pe versanții din România, ninsori abundente în Alpii austrieci

Un efect direct al ciclonului Boris a fost răcirea brusca a vremii. Temperaturile au scăzut şi cu 15 grade Celsius, iar dacă ne referim la temperaturile resimţite, din cauza vântului, scăderea fost chiar dramatică. 

de Redactia Observator

la 15.09.2024 , 15:30

Practic, în mai puţin de 24 de ore, am sărit un anotimp! Am trecut de la vară la Iarnă! Iar pe versanţi s-au resimţit din acest punct de vedere chiar temperaturi negative. Record în Ţarcu cu -6 grade, -5 la Vârful Omu şi -4 la Vlădeasa. După care vin Semenicul şi Bâlea Lac, cu -2 grade celsius.

Temperaturile au scăzut şi cu 15 grade Celsius

Nici la nivel european lucrurile nu au stat diferit. A nins în Alpii austrieci şi în munţii Tatra. Centrul continentului a fost cel mai afectat de aceasta schimbare brusca de anotimp şi meteorologii continuă să emita coduri de vreme rea.

Vezi și

Austria e vizată de coduri roşii de ploi şi ninsori în vreme ce pentru Cehia şi Slovacia s-au emis în continuare coduri rosii de ploi şi inundaţii. Afectate rămân şi Ungaria, Germania şi Bosnia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Ciclonul Boris a dat peste cap vremea din Europa. Temperaturi negative pe versanții din România, ninsori abundente în Alpii austrieci