Antena Meniu Search
x

Video Clipe de groază pentru regina consoartă Camilla, după ce avionul cu care se întorcea din India a fost lovit de o pasăre. Botul aeronavei a fost grav avariat

Regina consoartă Camilla a trecut printr-o sperietură serioasă: botul avionului în care se afla a fost grav avariat după un impact cu o pasăre. La momentul incidentului, soţia regelui Charles al III-lea se întorcea din India după o sesiune de tratamente la o clinică de medicină holistică.

de Redactia Observator

la 29.10.2022, 20:14

Pasărea s-a lovit de botul avionului exact unde este poziţionat radarul, însă nici aeronava, nici pasagerii n-au fost puşi în pericol. Deşi Camilla şi-a recunoscut de mai multe ori teama de zbor, acest lucru nu a împiedicat-o să călătorească în toată lumea.

Momentan, Palatul Buckingham nu a făcut nicio declaraţie oficială despre incident.

Regina Elisabeta a II-a şi-a dorit ca soţia lui Charles, Camilla să fie numită Regină Consoartă

Pe acelaşi subiect

În luna februarie a acestui an, Regina Elisabeta a II-a a confirmat că doreşte ca soţia fiului ei Charles, Camilla Shand, să fie încoronată Regina Consoartă atunci când acesta va fi încoronat șef de stat al Regatului Unit. În calitate de nou rege, la vârsta de 73 de ani, Charles a respectat dorințele fostului monarh, conferindu-i soției sale, Camilla Parker Bowles, titlul de Regina Consoartă a Angliei.

"Voi fi întotdeauna profund și umil recunoscătoare pentru loialitatea și afecțiunea pe care mi-o arătați în continuare, dar când va veni momentul, fiul meu Charles va fi Rege. Știu că îi veţi oferi atât lui, cât și Camillei același sprijin pe care mi l-aţi oferit mie.

Este dorința mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută drept Regina Consoartă, în timp ce își va continua propriul serviciu loial", a transmis la acel moment Regina Elisabeta a II-a.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Clipe de groază pentru regina consoartă Camilla, după ce avionul cu care se întorcea din India a fost lovit de o pasăre. Botul aeronavei a fost grav avariat