Antena Meniu Search
x

Băieţel de doi ani, răpit de o maimuţă care voia să se joace cu el (Video)

O maimuţă a răpit un băieţel de 2 ani dintr-o casă, din India, pentru a avea cu cine să se joace. În timp ce o femeie vrea să îl ia înapoi, animalul îl îmbrăţişează şi refuză să îi dea drumul.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.02.2019, 13:29

Maimuţa a furat copilul chiar din casa în care se afla
Maimuţa refuza să dea drumul băieţelului, ci din contră, îl îmbrăţişa mai tare - Video Breaking/ Youtube

O maimuţă a răpit un băieţel de 2 ani dintr-o casă, din India, pentru a avea cu cine să se joace. În timp ce o femeie vrea să îl ia înapoi, animalul îl îmbrăţişează şi refuză să îi dea drumul.

Un copil de doar doi ani ar fi fost răpit de o maimuţă, din casa în care locuia, în Haryana, India. Aceasta nu avea nicio intenţie să îl rănească, ci pur şi simplu căuta pe cineva alăturid e care să se joace.

Imaginile surprind momentul în care cei doi stau pe jos în mijlocul străzii, iar maimuţa se joacă în părul lui. La un momentdat, o femeie, care a observat scena, încearcă să ia copilul, dar primata refuză efectiv să îi dea drumul şi îl îmbrăţişează mai tare.

“De unde ai luat bebeluşul, lasă-mă să îl duc înapoi” se aude vocea femeii în video.

Un alt trecător, cel care a decis să filmeze totul, în cazul în care situaţia degenera în vreun sens rău, s-a oferit să ajute pentru eliberarea copilului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultima vreme, autorităţile au primit tot mai multe raportări privind furtul bebeluşilor, de către maimuţe.

În 2019, un alt bebeluş a fost găsit mort la marginea unui lac, după ce o maimuţă care îl răpise încerca să urce cu el în copac, dar l-a scăpat din mâini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Băieţel de doi ani, răpit de o maimuţă care voia să se joace cu el (Video)