Antena Meniu Search
x

Un copil își face lecțiile pe trotuarul de lângă școala închisă pentru că e prea sărac să aibă internet acasă [Video]

Un copil de nouă ani a înduioșat mii de inimi după ce a fost văzut făcându-și lecțiile pe trotuarul de lângă școala închisă din New Mexico, pentru că e prea sărac să aibă internet acasă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.10.2020, 19:48

Vezi și
  • Un profesor l-a văzut într-o dimineață cu laptopul așezat pe o cutie de carton, lângă școală, și a postat o fotografie cu el pe Facebook cerând ajutorul comunității.
  • Copilul se conecta la rețeaua de WiFi de la școală pentru că părinții lui nu își permit o factură în plus acasă.

Jonathan Endecott, elev în clasa a IVa, folosea conexiunea la internet a școlii ca să poată participa la cursurile la distanță, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un profesor l-a văzut într-o dimineață stând cuminte cu laptopul așezat pe o cutie de carton și a postat o fotografie cu el pe pagina de Facebook, cerând ajutorul comunității.

Când pandemia a închis școlile din Roswell, Jonathan s-a văzut în imposibilitatea de a-și continua studiile pentru că familia lui nu își permitea să plătească o conexiune la Internet.

Mama băiatului, care și-a pierdut ambele locuri de muncă din cauza crizei generate de Covid-19, i-a spus fiului ei că ar putea încerca să se conecteze la rețeaua de WiFi de la școală, scrie Daily Mail.

Familia nu locuiește foarte departe de școală, așa că părinții lui Jonathan s-au simțit confortabil cu el petrecând ziua acolo, așezat pe un carton în fața ușii de acces.

Imaginea cu Jonathan ghemuit în fața unei cutii de carton, pe trotuarul din fața școlii, a mișcat mii de inimi care i-au sărit în ajutor.

O persoană s-a oferit deja să plătească internetul familiei pentru un an întreg și mama lui Jonathan și-a creat un cont GoFundMe pentru a primi ajutorul celor care vor să se implice.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un copil își face lecțiile pe trotuarul de lângă școala închisă pentru că e prea sărac să aibă internet acasă [Video]