Antena Meniu Search
x

Tensiunile între Coreea de Nord şi SUA se intensifică. Coreea de Nord ar putea dezvolta în acest an o rachetă balistică intercontinentală care să atingă teritoriul SUA

Phenianul ar purtea dezvolta chiar anul acesta o rachetă balistică intercontinentală capabilă să atingă teritoriul SUA

Coflictul dintre Coreea de Nord şi SUA e depate de a se termina. Agenţia de informaţii sud-coreeană a anunţat, într-o reuniune ferită de ochii presei că Phenianul ar purtea dezvolta chiar anul acesta o rachetă balistică intercontinentală capabilă să atingă teritoriul SUA, informează Reuters. 

Deputații sud-coreeni au fost informați că, deocamdată, nu a fost depistat niciun indiciu privind iminența unui test nuclear, deși complexul nuclear de la Punggye-ri pare pregătit "în orice moment" pentru o nouă detonare.

Agenția de informații a precizat, de asemenea, că monitorizează îndeaproape situația.

Coreea de Nord, care își continuă programele nuclear și balistic, sfidând comunitatea internațională, exercită un control și mai strict asupra informațiilor din exterior în contextul sancțiunilor internaționale, au declarat deputați sud-coreeni după întâlnirea avută cu reprezentanți ai spionajului sud-coreean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tensiunile între Coreea de Nord şi SUA se intensifică. Coreea de Nord ar putea dezvolta în acest an o rachetă balistică intercontinentală care să atingă teritoriul SUA