Antena Meniu Search
x

Video Coșmarul trăit de un bărbat din Ohio care a primit două vaccinuri anti-Covid în aceeași zi

Caz uluitor în SUA, unde un bărbat a intrat în șoc, având insuficiență respiratorie și tensiune mică, după ce a fost vaccinat împotriva coronavirusului de două ori în aceeași zi, la distanță de patru ore.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.03.2021, 16:14

Coșmarul trăit de un bărbat din Ohio care a primit două vaccinuri anti-Covid în aceeași zi
Coșmarul trăit de un bărbat din Ohio care a primit două vaccinuri anti-Covid în aceeași zi - captura abc7.com
  • Bărbatul a primit o doză în plus de vaccin, la patru ore după ce i-a fost făcut rapelul.

Victor Smith, în vârstă de 91 de ani, se află în prezent în spital, unde se recuperează după ce organismul său a cedat ca urmare a supradozei de vaccin anti-Covid. „Mi-au zis că e posibil să nu scape”, susține fiica bărbatului, potrivit abc7.com.

Aceasta a povestit că tatăl ei a fost vaccinat cu prima doză de ser de la Moderna pe 22 ianuarie. La scurt timp după vaccinare a început să se simtă extrem de obosit și a leșinat, motiv pentru care bărbatul a fost internat la Fort Hamilton Hospital, după care transferat la o clinică de recuperare din Ohio.

Vaccinat cu o doză în plus, după rapel

Pentru că se afla încă în clinica de recuperare în timpul în care trebuia să primească rapelul la vaccin, care la Moderna se face după 28 de zile de la prima doză, angajații clinicii l-au transportat la un centru de vaccinare.

„L-au dus să își facă injecția, iar când s-a întors am vorbit cu el, era bine”, a declarat fiica bărbatului, Dawn Smith Theodore.

Bărbatul a intrat în șoc după doza în plus de vaccin

Însă, la întoarcere, un asistent care îi vaccina pe rezidenții din clinica de recuperare i-a mai făcut încă o dată vaccinul, după ce s-ar fi produs o confuzie de nume, iar bărbatul a intrat în șoc.

„Un asistent a venit și a zis că are un vaccin pentru Victor, iar asistenta a întrebat dacă este pentru Victor Smith. El a zis „Da”, așa că i-a dat numărul salonului și l-a trimis la 202, acolo unde era internat tata”, a spus Dawn Smith Theodore.

Din cauza acestei confuzii, bărbatul de 91 de ani a fost vaccinat cu două doze de vaccin anti-Covid la o distanță de patru ore.

Clinica de recuperare a confirmat incidentul și a anunțat că investighează cum a fost posibilă o asemenea gafă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Coșmarul trăit de un bărbat din Ohio care a primit două vaccinuri anti-Covid în aceeași zi