Antena Meniu Search
x

Cum arată Coca Cola, Fanta și Sprite produse în Rusia. Clienții se plâng că nu sunt suficient de dulci

Un producător de sucuri din Rusia a dezvăluit gama de sucuri care va înlocui celebrele branduri Cola, Fanta și Sprite, după ce companiile au decis să se retragă de pe piața rusă din cauza războiului din Ucraina, scrie The Moscow Times

de Redactia Observator

la 17.05.2022, 15:57

Cum arată Coca Cola, Fanta și Sprite produse în Rusia
Cum arată Coca Cola, Fanta și Sprite produse în Rusia

În loc de Cola, Fanta sau Sprite, rușii vor putea alege între CoolCola, Fancy sau Street, a anunțat luni producătorul Ochakovo. "CoolCola are gustul cunoscut de cola”, a declarat producătorul rus, în timp ce celelalte două produse imită schema de culori a Fanta și Sprite. 

Ochakovo și-a deschis porțile în 1978, în Uniunea Sovietică, și produce băuturi tradiționale rusești, cum ar fi cvasul sau medovukha, o băutură slab alcoolică, cu miere. 

Nu este singura companie care a încercat să ofere alternative, după retragerea Coca Cola din Rusia. În aprilie, un producător cu sediul în Orientul Îndepărtat al Rusiei, Slavda Group, a lansat Grink Cola. Iar în luna mai, în regiunea Komi din nordul Rusiei, fabrica Syktyvkarpivo și-a lansat propria marcă de suc, Komi Cola. Cu toate acestea, clienții s-au plâns că niciunul dintre aceste sucuri nu este "suficient de dulce".

Peste 500 de companii și-au anunțat retragerea din Rusia, de la începutul războiului în Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Cum arată Coca Cola, Fanta și Sprite produse în Rusia. Clienții se plâng că nu sunt suficient de dulci