Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Curăţenia în casă şi navigatul pe Internet sunt principalele activităţi ale starurilor de la Hollywood

Şi vedetele de peste ocean fac tot ce pot pentru a nu se plictisi în izolare. Curăţenia în casă şi navigatul pe Internet sunt principalele activităţi ale starurilor de la Hollywood. Dovada vie este Jennifer Aniston.

de Redactia Observator

la 03.04.2020 , 17:23

Şi vedetele de peste ocean fac tot ce pot pentru a nu se plictisi în izolare. Curăţenia în casă şi navigatul pe Internet sunt principalele activităţi ale starurilor de la Hollywood. Dovada vie este Jennifer Aniston. Actriţa din Friends a dezvăluit că îi place să spele vasele, dar şi să cumpere online. 

Actriţa din Friends s-a izolat în casa ei în valoare de 21 de milioane de dolari, din cartierul exclusivist Bel Air. Chiar dacă proprietatea este dotată cu piscină şi o grădină spaţioasă, Jennifer Aniston a dezvăluit că îşi umple timpul cu treburi casnice.

Actriţa îşi dedică timpul şi hobby-urilor sale - precum olăritul - dar o mare parte din timp o petrece pe site-urile de cumpărături. Vedeta a dezvăluit că a pus în coşul de cumpăruri articole de care nici nu îşi mai aduce aminte.

Vezi și

Actriţa se gândeşte şi la cei aflaţi în nevoie aşa că a donat 10.000 de dolari unei asistente infectate cu coronavirus.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Curăţenia în casă şi navigatul pe Internet sunt principalele activităţi ale starurilor de la Hollywood