Antena Meniu Search
x

Foto Descoperire neaşteptată în acoperişul unei case din Australia. O familie a găsit în jur de 50 de straturi de piele de şarpe

Membrii unei familii au rămas uimiţi după ce au descoperit în jur de 50 de straturi de piele de șarpe în interiorul acoperișului lor. Aceştia chemaseră o echipă specializată în îndepărtarea reptilelor în siguranţă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 07.05.2021, 12:52

O familie a găsit în jur de 50 de straturi de piele de şarpe
O familie a găsit în jur de 50 de straturi de piele de şarpe - Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 via Facebook
  • O familie din Australia a găsit în jur de 50 de straturi de piele de şarpe

O persoană specializată în prinderea şerpilor a fost chemată, marți, la domiciliul familiei din Rocksberg, Queensland, pentru a îndepărta zeci de straturi de piele de şarpe. Se pare că o parte dintre acestea erau ascunse chiar în acoperişul casei. 

Un coleg al bărbatului chemat să intervină, pe numele său Stuart McKenzie, a declarat pentru Daily Mail Australia că este destul de obișnuit ca pielea de șarpe să se găsească în acoperișurile locuinţelor oamenilor.

''Șerpii petrec mult timp în spațiile de pe acoperiș, deoarece acolo există o mulțime de mâncare precum ar fi rozătoarele. Este rar totuşi să ai un șarpe maro sau cu burta roșie în acoperiș'', a spus el.

Din fericire, şerpii nu erau veninoşi, după spusele specialiştilor

Pe acelaşi subiect

Domnul McKenzie a declarat că colegul său Dave, care fusese chemat la casă, se temea de numărul foarte mare de straturi de piele de şarpe care rămăseseră în urmă. El a spus că au reușit să spună ce fel de șerpi se strecuraseră pe acoperiș - dar care, din fericire, nu erau veninoși.

Dave a mai văzut situaţii similare şi la casele altor persoane care i-au cerut ajutorul, dar nimic de genul acesta, a ţinut să specifice iniţial. Gândindu-se mai bine, omul a realizat totuşi că a fost o situaţie şi mai înfricoşătoare în trecut, atunci când a dat peste 100 de straturi. 

Expertul i-a asigurat pe proprietari că șerpii sunt inofensivi și deloc veninoși. Se pare că reptilele au fost de fapt benefice, deoarece au ţinut rozătoaterele departe de casă. Însă, echipa specializată a ţinut să menţioneze că deşi oamenii nu ar trebui să se îngrijoreze în general, acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să caute ajutor, mai ales dacă este vorba despre un şarpe posibil veninos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Descoperire neaşteptată în acoperişul unei case din Australia. O familie a găsit în jur de 50 de straturi de piele de şarpe