Antena Meniu Search
x

Dispariţia avionului Malaysia NU a fost provocată de un atac terorist. Este vorba despre trafic de persoane

Secretarul general al Interpol, Ronald K. Noble, a declarat că "pista teroristă se îndepărtează", în ancheta privind dispariţia avionului companiei Malaysia Airlines

"Cu cât avem mai multe informaţii, cu atât suntem mai înclinaţi să conchidem că nu este vorba despre un incident terorist", a declarat Noble, citat de CNN.

"Este vorba despre trafic de fiinţe umane", a adăugat el, referindu-se la prezenţa la bordul avionului a cel puţin două persoane din Iran care s-au îmbarcat cu paşapoarte europene false. Este vorba despre Pouria Nour Mohammadi, în vârstă de 18 ani şi de Delavar Seyed Mohammad Reza, de 29 de ani.

După patru zile, misterul dispariţiei aeronavei rămâne de nepătruns. Nimeni nu înţelege cum un avion cu 239 de oameni la bord poate să dispară fără urmă. Aria căutărilor a fost extinsă, la o rază de 160 de kilometri în jurul locului unde a fost pierdut contactul cu avionul.

Şocant este faptul ca rudele pasagerilor dispăruţi susţin că au încercat să îi apeleze pe cei dragi, iar telefoanele mobile ale acestora încă sună.

De asemenea, mai multe familii ale pasagerilor au declarat că au observat activitate pe paginile de socializare, scriu cei de la Washington Post. Un bărbat a povestit că a văzut cum cumnatul său, care se afla în avion, apare online. Din păcate, în momentul în care a încercat să îl contacteze, nu a primit niciun răspuns.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Dispariţia avionului Malaysia NU a fost provocată de un atac terorist. Este vorba despre trafic de persoane