Antena Meniu Search
x

Doi copii de 5 și 7 ani au stat zile în șir cu mama lor moartă în casă, până când un profesor a chemat poliția

Doi copii de cinci și șapte ani au stat timp de o săptămână cu mama lor moartă în casă, în Texas, pentru că nu au știut cum să deblocheze telefonul acesteia și să sune pe cineva să le vină în ajutor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.09.2020, 10:05

Doi copii de 5 și 7 ani pozează alături de mama lor adoptivă
Doi copii de 5 și 7 ani au stat zile în șir cu mama lor moartă în casă, până când un profesor a chemat poliția - fox5dc.com
  • Femeia de 71 de ani adoptase doi frați de cinci, respectiv șapte ani.
  • Băieții le-au spus polițiștilor că mama lor s-a prăbușit pe podea și că nu au putut suna la 911 deoarece nu aveau codul pentru deblocarea telefonului ei.

Femeia de 71 de ani, mamă adoptivă pentru cei doi băieți, a fost găsită moartă duminică, în locuința ei din Talty, la aproximativ 16 km de Forney.

Alarma a fost dată de profesorii copiilor care au sesizat lipsa lor la școală și au anunțat poliția spunând că nu a reușit să dea nici de mama lor în tot acest timp.

„Au simțit că ceva nu este în regulă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Forney, Kristen Zastoupil. „Sunt obișnuiți să comunice cu acest părinte. Așa că, atunci când nu au primit un răspuns, au știut că ceva s-a întâmplat”, potrivit fox5dc.com.

Băieții le-au spus polițiștilor că mama lor s-a prăbușit pe podea și că nu au putut suna la 911 deoarece nu aveau codul pentru deblocarea telefonului ei. Timp de aproape o săptămână, ei s-au hrănit cu proviziile din casă. 

Poliția crede că femeia a murit din cauze naturale. Cei doi băieți au fost preluați de un fiu al femeii care i-a adoptat.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Doi copii de 5 și 7 ani au stat zile în șir cu mama lor moartă în casă, până când un profesor a chemat poliția