Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri din Ucraina s-au căsătorit într-un adăpost antiaerian de lângă Odesa, în timpul bombardamentelor

Iubirea supravieţuieşte şi pe timp de război. Doi tineri din Ucraina şi-au unit destinele într-un adăpost antiaerian, în apropiere de Odessa.

de Redactia Observator

la 03.03.2022, 19:32

Vezi și

Ceremonia începuse, iniţial, la centrul Avangard, dar din cauza sirenelor, care au pus în alertă întreg oraşul, mirii şi invitaţii au fost nevoiţi să se adăpostească de urgenţă. Iar ceremonia a fost, aşa cum era de aşteptat, una restrânsă. Mirele a fost în centrul atenţiei, pentru că a venit îmbrăcat la propria nuntă în uniformă de poliţist. Imaginile cu cei doi au ajuns virale şi au strâns milioane de aprecieri.

Doi tineri din Ucraina îşi petrec "luna de miere" luptând pentru ţară

Un alt cuplu a decis să spună "DA" în faţa lui Dumnezeu chiar în prima zi de bombardamente. Cei doi urmau să se căsătorească în luna mai, dar după ce au aflat că Rusia le-a invadat ţara au luat decizia de a grăbi lucrurile. În sunetul sirenelor care anunţau atacurile antiaeriene, Yaryna Arieva și Sviatoslav Fursin şi-au jurat să fie alături „la bine şi la greu” pentru tot restul vieţii

Îmbrăcaţi în jachete de camuflaj, ţinând în mână câte o armă, cuplul a povestit pentru CNN despre „luna de miere” petrecută în oraşul asediat, luptând împotriva trupelor ruse care le-au invadat patria.

Război Rusia - Ucraina, ziua 8

Armata lui Vladimir Putin contină să atace oraşe cheie din Ucraina, cu bombardamente masive în nord, est şi sud, reușind să preia controlul în Herson. Au fost lupte grele în Mariupol, iar la Kiev s-au auzit explozii puternice, joi dimineață. Alarmele au sunat şi în Odessa, oraș aflat sub ameninţarea unui desant al forţelor armate ruse. Preşedintele Zelenski a transmis un nou mesaj de mobilizare, în timp ce uriașul convoi rusesc de blindate staţionează în apropierea capitalei ucrainene. O nouă rundă de negocieri ar urma să aibă loc în această dimineaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi tineri din Ucraina s-au căsătorit într-un adăpost antiaerian de lângă Odesa, în timpul bombardamentelor