Antena Meniu Search
x

Două adolescente de 14 şi 15 ani, târâte într-o pădure şi abuzate de opt bărbaţi. Atacatorii au plecat apoi să sărbătorească, în India

Opt bărbați au fost arestați în India după ce două fete, în vârstă de 14 și 15 ani, au fost târâte într-o pădure și violate până la leşin de fiecare dintre aceştia.

De Larisa Andreescu la 01.04.2021, 18:03
Mână întinsă pe iarbă
Două adolescente de 14 şi 15 ani, târâte într-o pădure şi abuzate de opt bărbaţi - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cele două prietene plecaseră în oraş pentru a sărbători Holi, Festivalul Iubirii, în Khowai, Tripura, și au declarat ulterior că i-ar fi recunoscut pe bărbați pentru că locuiau în zonă.

Atacatorii, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, și cele două adolescente ieșiseră luni să sărbătorească împreună cu alţi localnici festivalul binecunoscut în India. Părinţii şi-au dat seama că se întâmplă ceva suspect când au văzut că nu s-au mai întors acasă seara, dar nu au sunat la poliţie, potrivit Daily Mail

Fetele s-au întors singure acasă, a doua zi

Cei opt le-ar fi răpit şi târât într-o pădure din apropiere unde le-au violat în grup până la leşin. Ulterior au plecat la festival pentru a continua să se distreze, fără să le pese dacă cele două copile mai sunt sau nu în viaţă.

Pe acelaşi subiect

Victimele s-au întors acasă de-abia marți dimineață pline de răni şi au fost transportate de urgenţă la spital pentru a primi tratament. Le-au povestit în lacrimi părinţilor tot ce s-a întâmplat, iar aceştia au contactat poliția, ducând la arestările lui Bimal Debbarma, Soyel Debbarma, Michael Debbarma, Nishit Debbarma, Biresh Debbarma, Jagu Debbarma, Bikash Debbarma și Hrishit Debbarma.

„Acuzaţii au dus fetele într-o pădure şi le-au violat în grup toată noaptea. Când au leșinat, au plecat presupunând că sunt moarte” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Cei opt bărbați acuzați de viol în grup, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi îşi vor petrece următorii ani în spatele gratiilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Două adolescente de 14 şi 15 ani, târâte într-o pădure şi abuzate de opt bărbaţi. Atacatorii au plecat apoi să sărbătorească, în India