Antena Meniu Search
x

DRAMĂ de nedescris pentru o familie cu cinci copii! TREI FRAȚI și verișorul lor s-au SINUCIS lăsându-și părinții în agonie (FOTO)

O familie din Irlanda trăiește o dramă de nedescris, după ce toți cei trei băieți ai familiei, dar și un verișor al acestora, au ales să-și pună capăt zilelor, în decurs de șase ani, scrie Daily Mail.

O familie din Irlanda de Nord trăiește o dramă de nedescris, după ce toți cei trei băieți ai familiei, dar și un verișor al acestora, au ales să-și pună capăt zilelor, în decurs de șase ani, scrie Daily Mail.

Stephen Ferrin, 31 de ani, își pierduse deja doi frați și un verișor, care au ales să se sinucidă. Asta nu l-a împiedicat însă pe Stephen Ferrin să aleagă același drum.

Bărbatul, tatăl unui copil, a murit în weekend, la câteva zile după ce revenise acasă, după ce fusese dat dispărut de familie.

Pe acelaşi subiect

Daily Mail notează că Irlanda de Nord este țara cu cea mai mare rată a sinuciderilor din Marea Britanie.

Frații lui Stephen, Niall (19 ani) și Kieran (24 de ani), s-au sinucis și ei, la fel ca un verișor al lor, Christopher, care avea doar 19 ani.

"Stephen a fost un tată, un frate și un fiu prețuit și iubit și îi vom simți lipsa. Era un bărbat chipeș, isteț și care avea foarte mulți prieteni. Moartea lui este devastatoare pentru noi, pentru prietenii lui și pentur întreaga comunitate", au precizat, într-un comunicat, părinții tânărului, Patricia și Eddie.

Fratele lui Stephen, Kieran, a ales să-și ia viața după ce a fost victima unui atac, în 2014. Tragedia s-a petrecut la trei ani după moartea fratelui lui, Niall, care, de asemenea, ar fi fost victima unui atac cu conotații religioase, pe când avea vârsta de 15 ani.

Vărul lor, Christopher, s-a sinucis în 2010, după ce a așteptat timp de o zi ajutorul unei echipe medicale, în momentul în care trecea printr-o depresie severă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » DRAMĂ de nedescris pentru o familie cu cinci copii! TREI FRAȚI și verișorul lor s-au SINUCIS lăsându-și părinții în agonie (FOTO)