Antena Meniu Search
x

Elon Musk nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine i-a luat locul

Elon Musk nu mai este cel mai bogat om din lume, după o scădere bruscă a valorii acțiunilor sale la compania de mașini electrice Tesla, în acest an.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 07:33

Potrivit Forbes și Bloomberg, Musk a fost detronat de pe primul loc de Bernard Arnault, directorul executiv al grupului de produse de lux LVMH, potrivit BBC.

Musk a fost detronat pe primul loc de Bernard Arnault

Elon Musk este directorul executiv și cel mai mare acționar al Tesla. De asemenea, el a preluat rețeaua de socializare Twitter pentru 44 de milioane de dolari în luna octombrie. Potrivit Forbes, valoarea averii lui Musk se ridică la aproximativ 178 de milioane de dolari, în timp ce Bernard Arnault are o avere de 188 de miliarde de dolari.

Unii au catalogat preluarea Twitter drept unul dintre factorii din spatele scăderii prețului acțiunilor Tesla. Musk a vândut acțiuni Tesla în valoare de miliarde de dolari pentru a-și finanța achiziția de la Twitter, ceea ce a dus la scăderea acțiunilor. Tesla a fost, de asemenea, lovită de anchetele guvernamentale privind accidentele și opțiunea sa de pilot automat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Elon Musk nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine i-a luat locul