Antena Meniu Search
x

"Eroul" atentatului de la Manchester era de fapt un hoț ordinar! Chris Parker a recunoscut că a furat geanta unei bunici lângă care zăcea cadavrul nepoatei și telefonul unei adolescente rănite

Chris Parker, considerat un "erou" al atacului din Manchester, a recunoscut că a furat de la victime ale atentatului terorist din 22 mai, scrie Daily Mirror.

Chris Parker, considerat un "erou" al atacului din Manchester, a recunoscut că a furat de la victime ale atentatului terorist din 22 mai, scrie Daily Mirror.

Chris Parker, un om al străzii care a fost considerat erou al tragediei din Manchester, după ce a afirmat că le-a sărit în ajutor victimelor, a recunoscut, astăzi, în fața instanței că a furat poșeta lui Pauline Healey, a cărei nepoată, Sorrell Leczkowski (14 ani), zăcea moartă lângă ea.

Pauline Healey, fiica ei, Samantha Leczkowski, și nepoata Sorrell Leczkowski se aflau în zona arenei de la Manchester, unde așteptau pe cineva să iasă de la concert. Copila de 14 ani a murit în urma exploziei, iar bunica și mama au fost grav rănite.

Chris Parker a susținut, imediat după atentat, că a încercat să aline o femeie care a murit din cauza rănilor şi care venise împreună cu familia, însă, de fapt, bărbatul i-a furat poșeta. O înregistrare făcută de camerele de supraveghere a fost prezentată în fața instanței, iar în imagini bărbatul este văzut cum se plimbă printre răniți, iar la un moment dat se apleacă peste bătrână și îi ia poșeta.

Pe acelaşi subiect

Unul din cardurile femeii a fost apoi utilizat pentru cumpărături la McDonald's, în perioada 23-26 mai.

Parker a recunoscut, de asemenea, că a furat un iPhone6 care aparține unei adolescente rănite și că ar fi încercat să mai fure geanta unei victime.

Chris Parker doarmea de un an pe străzile din Manchester și cerșea cu regularitate în apropiere de sala de concerte unde a avut loc atentatul.

El a fost intervievat de numeroase posturi de televiziune, povestind că în loc să fugă, instinctul ”l-a împins să încerce să ajute”.

Oamenii chiar au creat un fond de întrajutorare pentru Parker, unde s-a strâns suma de 50.000 de lire sterline, bani care însă nu au mai ajuns la bărbatul fără adăpost.

Atentatul sinucigaş, revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic, a avut loc pe 22 mai, la ieşirea de la un concert al cântăreţei pop americane Ariana Grande. Au murit atunci 22 de oameni, iar 59 au fost răniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
hot
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "Eroul" atentatului de la Manchester era de fapt un hoț ordinar! Chris Parker a recunoscut că a furat geanta unei bunici lângă care zăcea cadavrul nepoatei și telefonul unei adolescente rănite