Antena Meniu Search
x

Fostul avocat al lui Donald Trump a fost interzis din nou pe YouTube, după ce a susținut că ''alegerile din SUA au fost furate''

Fostul avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a fost suspendat pentru a doua oară pe YouTube. Reprezentanții platformei au luat această decizie după încălcarea repetată a politicilor site-ului. Giuliani a postat videoclipuri prin care continua să susțină că alegerile prezidențiale au fost de fapt furate de la Trump.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 02.03.2021, 16:53

El a susținut din nou că alegerile din SUA au fost furate
Fostul avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a fost suspendat pentru a doua oară pe YouTube - Shutterstock
  • Rudy Giuliani, blocat din nou pe YouTube
  • Giuliani a lucrat anterior ca avocat personal al fostului președinte Trump

Fostul avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a fost interzis de pe YouTube pentru a doua oară, după ce a încălcat politica site-ului web privind ‘’integritatea alegerilor prezidențiale’’. El a susținut din nou că alegerile din SUA au fost furate.

Giuliani, care a lucrat anterior ca avocat personal al fostului președinte Trump, nu va avea voie să publice videoclipuri pe canalul său, urmărit de peste 577.000 de persoane, timp de două săptămâni, potrivit dailymail.co.uk.

În ciuda faptului că Joe Biden este în funcție de mai bine de o lună, Giuliani, în vârstă de 76 de ani, a continuat să publice videoclipuri care perpetuează controversele cu privire la rezultatul alegerilor prezidențiale.

Într-o declarație, o purtătoare de cuvânt a YouTube a spus: ''Am eliminat conținutul de pe canalul Rudy W. Giuliani pentru încălcarea politicii noastre privind vânzarea de bunuri reglementate, care interzice conținutul care facilitează utilizarea nicotinei și politica noastră privind integritatea alegerilor prezidențiale''.

Giuliani a mai fost penalizat și în trecut pentru același comportament

Este a doua oară când Giuliani este suspendat de pe YouTube, primul incident de acest fel fiind în luna ianuarie. La începutul anului, YouTube l-a scos pe Giuliani din programul său de partener, care permite creatorilor de conținut să câștige bani din videoclipurile lor. El a fost acuzat că a încălcat în mod repetat politica YouTube împotriva postării de informații înșelătoare cu privire la alegerile din SUA.

Astfel, platforma YouTube i-a acordat lui Giuliani un al doilea avertisment, iar canalul său ar putea fi închis complet dacă încalcă regulile din nou în termen de 90 de zile.

Anterior, fostul președinte Trump fusese, de asemenea, blocat pe platformele sale de socializare, YouTube, Facebook, Instagram și Twitter. În plus, Twitter a confirmat că respectivul cont va fi suspendat definitiv ‘’din cauza riscului de incitare în continuare a violenței’’.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Fostul avocat al lui Donald Trump a fost interzis din nou pe YouTube, după ce a susținut că ''alegerile din SUA au fost furate''