Antena Meniu Search
x

Fostul președinte american Bill Clinton, acuzat de hărțuire sexuală de patru tinere

Fostul președinte american Bill Clinton este acuzat de hărțuire sexuală de patru femei, susțin surse din cadrul Partidului Democrat, citate de Daily Mail.

Bill si Hilary Clinton - Foto: Reuters

Fostul președinte american Bill Clinton este acuzat de hărțuire sexuală de patru femei, susțin surse din cadrul Partidului Democrat, citate de Daily Mail.

Edward Klein, fost editor la New York Times Magazine și autor a numeroase cărți despre clanul Clinton, susține că surse din cadrul Partidului Democrat i-au dezvăluit că fostul președinte al Statelor Unite va fi atacat în justiție, sub acuzația de hărțuire sexuală în perioada în care a lucrat cu investitorul miliardar Ron Burkle, după ce a plecat de la Casa Albă, în 2001.

Clinton i-a oferit consultanță lui Burkle și a zburat în jurul lumii la bordul unui avion privat denumit 'Air F**k One'.

Cele patru femei erau angajate la firma miliardarului, pe poziții inferioare, și erau la vârsta adolescenței în momentul în care au fost hărțuite sexual de fostul președinte.

Potrivit surselor citate, familia Clinton a fost informată deja de avocații celor patru femei că vor depune plângeri separate în instanță. Se pare că victimele cer importante sume de bani în schimbul tăcerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fostul președinte american Bill Clinton, acuzat de hărțuire sexuală de patru tinere