Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au început funeraliile fostului patron al clubului britanic de fotbal Leicester

În Thailanda au început funeraliile fostului patron al clubului britanic de fotbal Leicester, care a murit, într-un dramatic accident de elicopter, chiar lângă stadionul echipei sale.

de Redactia Observator

la 04.11.2018 , 13:35

În Thailanda au început funeraliile fostului patron al clubului britanic de fotbal Leicester, care a murit, într-un dramatic accident de elicopter, chiar lângă stadionul echipei sale. 

Sute de oameni au participat, la un templu din Bangkok, la primele ceremonii funebre pentru fostul patron al clubului Leicester, un om de afaceri thailandez respectat în ţara sa şi în Marea Britanie. Numeroşi politicieni, generali, oameni de afaceri şi sportivi au fost prezenţi.

S-a folosit o urnă dăruită, ca omagiu, chiar de regele Thailandei. Miliardarul avea strânse legături cu familia regală, de la care primise, potrivit tradiţiei locale, un nou nume ce s-ar traduce prin "Lumina strălucitoare a prosperităţii".

Vezi și

La mii de kilometri depărtare, echipa din Leicester a jucat primul meci de campionat după moartea patronului. Acesta era privit de jucători ca un părinte, mai ales după ce, sub conducerea sa, forbaliştii cuceriseră primul titlu de campion din istorie. Înaintea partidei, întregul stadion a păstrat un moment de reculegere.

În tribune, galeria din Leicester a desfăşurat un uriaş drapel thailandez cu numele fostului patron.

Leicester a câştigat cu unu la zero şi a dedicat victoria memoriei celui dispărut. Jucătorii au plecat apoi în Thailanda pentru a fi prezenţi în ultimele zile ale funeraliilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Au început funeraliile fostului patron al clubului britanic de fotbal Leicester