Antena Meniu Search
x

Guvernatorul statului Florida, mesaj APOCALIPTIC: "Uraganul IRMA e aici, RUGAŢI-VĂ. Vom trece prin asta împreună" Americanii trăiesc cele mai înfricoșătoare clipe din viața lor

Guvernatorul statului Florida a transmis un mesaj APOCALIPTIC după ce urganul IRMA a lovit Florida. Potrivit specialiştilor, nivelul uraganului IRMA a crescut de la 3, cât era aseara, la 4, astăzi dimineaţă.

Guvernatorul statului Florida, mesaj APOCALIPTIC: "Uraganul IRMA e aici, RUGAŢI-VĂ. Vom trece prin asta împreună"

Guvernatorul statului Florida a transmis un mesaj APOCALIPTIC după ce urganul IRMA a lovit Florida. Potrivit specialiştilor, nivelul uraganului IRMA a crescut de la 3, cât era aseara, la 4, astăzi dimineaţă.

Astfel, pericolul este mult mai mare, iar forţa cu care va lovi cea mai violentă parte a furtunii va fi una grozavă. Guvernatorul statului Florida a îndemnat populaţia să se roage, pentru că mare lucru nu mai pot face. "Uraganul IRMA e aici, RUGAŢI-VĂ. Vom trece prin asta împreună", a promis guvernatorul.

Urmăriţi în direct evoluţia urganului IRMA.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oficialul a promis că mii de salvatori sunt pregătiţi să intervină la orice moment, în cazul în care se va întâmpla vreo tragedie. De asemenea, cei care au fost mutaţi în adăposturi speciale vor primi toată grija din partea autorităţilor.

Guvernatorul a încheiat cu rugămintea ca atunci când vântul se va potoli o perioadă, să nu cumva să iasă din casă sau din adăposturi, pentru că atunci va fi cel mai critic moment. În acel moment, uraganul va lovi cu toată forţa.

Peste 127.000 de oameni din Florida s-au refugiat în cele peste 500 de adăposturi puse la dispoziţie de stat, în condiţiile în care uraganul Irma a ajuns deja în Florida Keys, relatează Associated Press. Agenţia de management a situaţiilor de urgenţă nu a precizat ce adăposturi sunt mai aglomerate. Între timp, companiile de distribuţie a energiei electrice au avertizat că milioane de oameni ar putea rămâne fără curent din cauza uraganului. Deja, peste 1,3 milioane de clienţi din Florida nu au electricitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Guvernatorul statului Florida, mesaj APOCALIPTIC: "Uraganul IRMA e aici, RUGAŢI-VĂ. Vom trece prin asta împreună" Americanii trăiesc cele mai înfricoșătoare clipe din viața lor