Antena Meniu Search
x

Video Hoți filmați în timp ce fură 3 BMW-uri și un Maserati, dintr-un showroom auto. Totul a durat 2 minute

Mai mulți hoți fără frică au furat mașini în valoare de 300.000 de dolari de la un dealership auto din Carolina de Nord, Statele Unite, transmite Daily Mail.

de Radu Dan

la 08.03.2023, 18:34

furt de mașini în Carolina de Nord, SUA
Hoți filmați în timp ce fură 3 BMW-uri și un Maserati, dintr-un showroom auto. Totul a durat 2 minute - Youtube

Cei patru hoți au intrat în jurul orei 2 noaptea în sediul dealerului auto, pe 25 februarie, și au furat un BMW 760i de 109.000 de dolari, un BMW 840i de 68.000 de dolari, un BMW 850i de 79.000 de dolari și un Maserati Ghibli S Grandsport în valoare de 55.000 de dolari.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum infractorii intră pe ușa din față a clădirii, sparg un geam de protecție cu cărămizi și fură patru seturi de chei auto. Autoritățile se declară surprinse că hoții au spart apoi geamul din față al showroom-ului pentru a ieși cu autoturismele. "Te-ai fi gândit că ar vrea să iasă cu aceste mașini de lux intacte, dar cine știe ce vor face cu ele după", a spus un oficial, potrivit sursei citate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii din Carolina de Nord speră acum că localnicii îi vor ajuta să îi identifice pe cei patru indivizi și să îi aducă în fața instanței. "Da, sunt mașini de lux așa că sperăm ca cineva să recunoască autoturismele în zonă sau să aibă informații despre acești indivizi care au comis infracțiunea", a spus detectivul Rock Smith, pentru Queen City News.

Între timp, două dintre mașini au fost găsite de poliție. Agenții se întreabă acum dacă nu cumva furtul este parte dintr-o serie a unui grup infracțional organizat, ținând cont că și alte showroom-uri din zonă au fost ținta hoților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Hoți filmați în timp ce fură 3 BMW-uri și un Maserati, dintr-un showroom auto. Totul a durat 2 minute