Antena Meniu Search
x

Kadîrov ar suferi de o boală gravă. Liderul cecen ar fi apelat la un nefrolog din Emirate, pentru că nu are încredere în medicii ruşi

O alertă de raid aerian a sunat ieri seară în mai multe regiuni din Ucraina, inclusiv în Kiev, după un atac cu rachete. Tot seara, mai multe explozii au fost auzite în Crimeea şi în Sevastopol. Pe de altă parte, Kremlinul este în alertă, după ce mai multe zone ale ţării au fost vizate de atacuri cu drone. Kievul însă neagă că ar ataca ţinte de pe teritoriul Rusiei. Aliatul cel mai apropiat al Rusiei din Europa, preşedintele Belarusului, s-a întâlnit cu liderul chinez Xi Jinping şi au cerut un acord de pace pentru Ucraina "cât mai curând". 

de Redactia Observator

la 02.03.2023, 08:13

Vezi și

Numai în ultima zi, apărarea antiaeriană rusă ar fi doborât 15 drone ucrainene în regiunile Doneţk, Luhansk, Zaporojie și Herson. Zece dintre ele ar fi fost lansate din peninsula Crimeea. Altele ar fi încercat să atingă obiective situate adânc pe teritoriul Rusiei.

O dronă ucraineană s-a prăbușit în lângă satul Gubastovo, în apropierea Moscovei. Iar în oraşul Belgorod, de la graniţa cu Ucraina, o dronă a zburat prin geamul unui apartament.

Vladimir Putin încearcă să pară neafectat. A participat virtual la ceremonia de lansare a unei noi linii de metrou din Moscova şi s-a ţinut de glume.

Atacuri furibunde în Ucraina

Pe front însă, în Herson, ruşii au lansat mai bine de 30 de atacuri. O dronă detectată deasupra Kievului, a fost distrusă de apărarea aeriană.

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei: Atacuri pe stradă, pur şi simplu asupra oamenilor. Condoleanţe celor care au pierdut persoane dragi. Patru oameni au murit, vom face tot posibilul să-i oprim pe terorişti.

În Bahmut, situaţia este critică, astfel că armata ucraineană ar putea decide să-și retragă forțele din oraş, a anunţat un consilier al președintelui Zelenski. Pentru ofensiva de primăvară, ruşii s-ar putea baza pe o alianţă care dă fiori Occidentului. Cu liderul chinez Xi Jinping s-a întâlnit aliatul cel mai apropiat al lui Putin, preşedintele bielorus Aleksandr Lukaşenko care a spus că sprijină pe deplin planul de pace al Chinei privind războiul din Ucraina.

Kadîrov ar suferi de probleme la rinichi

Rapoartelor de la serviciile secrete americane arată că Beijingul ia în considerare să furnizeze Moscovei armament de război. Între timp, presa străină a anunţat că Ramzan Kadîrov, liderul cecen, ar suferi de probleme grave la rinichi.

Liderul ar fi chemat un renumit nefrolog din Emiratele Arabe, pentru că nu are încredere în medicii ruşi. Problemele de sănătate ar fi fost cauzate de o otrăvire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Kadîrov ar suferi de o boală gravă. Liderul cecen ar fi apelat la un nefrolog din Emirate, pentru că nu are încredere în medicii ruşi