Antena Meniu Search
x

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit în urma prăbușirii unui elicopter, în California

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit în Statele Unite, în urma prăbușirii unui elicopter, în California. Fostul sportiv avea 41 de ani.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 27.01.2020, 00:59

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit în Statele Unite, în urma prăbușirii unui elicopter, în California. Fostul sportiv avea 41 de ani.

Kobe Bryant se afla într-un elicopter care s-a prăbușit în Calabasas, duminică, în jurul orei locale 10.00 (ora României 20.00). Într-o conferință de presă, polițiștii californieni au transmis că 9 persoane erau în aparatul de zbor și au murit în accident. Printre victime e și fiica de 13 ani a fostului sportiv.

Inițial, biroul șerifului din Los Angeles anunțase că cinci persoane au murit în tragedie, între care și legendarul baschetbalist de la LA Lakers.

În elicopter era și fiica lui Kobe Bryant

Potrivit TMZ, elicopterul aparținea chiar al lui Kobe Bryant. Aparatul de zbor s-a prăbușit, iar un incendiu a izbucnit în urma impactului.

Fiica de 13 ani a lui Kobe Bryant, Ganna Maria Onore, de asemenea, se afla la bord. Conform unui jurnalist ESPN, tatăl și fiica se îndreptau către un meci de baschet când s-a produs dezastrul. Printre cei aflați în aparatul de zbor ar mai fi fost un părinte și un copil, care, deocamdată, nu au fost identificați.

Un martor a spus pentru TMZ că a auzit o serie de pocnete la motorul elicopterului, înainte de prăbușire.

Imagini surprinse de la locul tragediei arată epava elicopterului în flăcări, într-o zonă izolată.

Locul unde s-a prăbușit elicopterul lui Kobe Bryant

Nu există supraviețuitori, au transmis echipele care au intervenit la locul tragediei.

Surse din anchetă au precizat tot pentru TMZ că la bord nu se afla și modelul Vanessa Bryant, soția fostului baschetbalist.

Cauzele tragediei sunt, deocamdată, necunoscute.

Cine a fost Kobe Bryant

În vârstă de 41 de ani, Kobe Bryant a jucat în întreaga sa carieră de baschetbalist profesionist pentru echipa LA Lakers, timp de 20 de ani.

Cu această echipă a câștigat și 5 titluri NBA, fiind considerat unul dintre cei mai buni baschetbaliști din toate timpurile. S-a retras din baschet în 2016.

Fostul sportiv era căsătorit și avea 4 fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, venit pe lume în iunie 2019.

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit în urma prăbușirii unui elicopter, în California