Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La 13 ani a fost RĂPITĂ, SECHESTRATĂ și TORTURATĂ, în direct, pe Internet

O tânără a avut parte de un incident şocant care i-a marcat copilăria: a fost răpită și violată de un pedofil pe care îl cunoscuse pe internet

de Redactia Observator

la 26.11.2014 , 09:06

O tânără a avut parte de un incident şocant care i-a marcat copilăria: a fost răpită și violată de un pedofil pe care îl cunoscuse pe internet

Acum, la 13 ani de la incident, femeia de 26 de ani a povestit întreaga dramă trăită în copilărie pentru a ajuta și alte tinere să treacă peste astfel de umilințe.

Totul a început la vârsta de 13 ani, când Alicia Kozakiewicz credea că discută online cu un adolescent de vârsta ei. Mai târziu avea să afle că este vorba despre un pedofil, pe care, în ajunul Anului Nou, s-a pregătit să-l întâlnească. Când a ajuns la locul întâlnirii, s-a auzit strigată, dar nu de adolescentul de care se îndrăgostise în timpul conversațiilor online, ci de un bărbat în toată firea.

Articolul continuă după reclamă

"Fii cuminte, fii liniștită", au fost cuvintele pe care le-a auzit după ce s-a trezit sechestrată într-o maşină. Drumul groazei a durat aproape cinci ore. Acasă la el, aceasta a fost aruncată pe scări, într-o pivniță.

"Este în regulă, poți să plângi, urmează să treci printr-o perioadă grea!", i-a spus bărbatul.

I-a smuls hainele, i-a pus o zgardă în jurul gâtului și a tras-o după el până în dormitor, unde a legat-o de podea, i-a spart nasul şi apoi a violat-o.

În cele patru zile care au urmat a fost ținută în lanțuri, violată și torturată.

După această experiență traumatizantă, ea s-a implicat activ în lupta împotriva exploatării sexuale a copiilor, pentru a salva din brațele monștrilor și alți copii, alte victime nevinovate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Ştiri externe » La 13 ani a fost RĂPITĂ, SECHESTRATĂ și TORTURATĂ, în direct, pe Internet