Antena Meniu Search
x

Video La 91 de ani este cel mai bătrân polițist din Statele Unite. S-a retras doar cinci luni din activitate, dar s-a plictisit

Dacă vrei, poţi. Asta pare să fie deviza unui bătrânel de 91 de ani din Camden, Arkansas. La această vârstă, L.C. "Buckshot" Smith continuă să activeze ca poliţist şi nici nu are planuri de a se retrage.

de Monica Palade

la 16.03.2021, 12:53

La 91 de ani este cel mai bătrân polițist din Statele Unite. S-a retras doar cinci luni din activitate, dar s-a plictisit - CBS

Smith se mișcă puțin mai încet, dar totuși străbate la pas orașul său natal patru zile pe săptămână. „Această insignă și pistolul nu te fac un ofițer de poliție. Trebuie să respecți oamenii”, a spus Smith.

Bătrânelul şi-a câştigat popularitatea lucrând mai bine de patru decade pentru departamentul de şerif al ţinutului Ouachita, unde era cunoscut cu porecla sa din copilărie „Buckshot” (Alice)

După 46 de ani de muncă, Smith s-a pensionat, dar doar pentru cinci luni. Polițistul a povestit că nu a reușit deloc să se relaxeze în această perioadă de pauză. „Nu vânez, nu pescuiesc”.

Neobosit chiar şi la 91 de ani

Aşadar când avea 80 de ani a devenit poliţist debutant în Camden. Poartă armă, dar nu trebuie să o folosească. Primarul Julian Lott spune că Smith are o armă şi mai puternică.

„O cunoaşte pe mama şi pe bunica ta. Aşa că are autoritate să se implice în vieţile noastre”, spune Lott. De-a lungul carierei sale, Smith susţine că „am dus mai mulți oameni acasă decât la închisoare”.

„Nu vrea să se retragă. După cum spune chiar el, se va retrage când bunul Dumnezeu îi va spune", a declarat şi şeful său, Boyd Woody.

Până atunci, Smith intenționează să continue să patruleze neobosit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » La 91 de ani este cel mai bătrân polițist din Statele Unite. S-a retras doar cinci luni din activitate, dar s-a plictisit