Meniu
Search
x

Video Lacrimi pentru Denis, detalii teribile despre tragedia românească din Italia. Băiatul a fost văzut de iubita lui sub mașină, după accident

Un mort şi patru răniţi. Acesta este bilanţul unui cumplit accident rutier produs vineri după-amiază, în Sedegliano, o comună din provincia Udine, regiunea Friuli-Veneția Giulia, Italia. O tragedie în care şi-a pierdut viaţa un român de doar 21 de ani, care avea toată viaţa înainte.

De Veronica Micu la 14.02.2021, 10:14
  • Denis a fost aruncat prin parbriz, iar mașina s-a răsturnat peste el.
  • Nu a avut nicio șansă de supraviețuire, tânărul român a murit la locul accidentului.

Originar din Târgu Neamț, tânărul Ioan Denis Pascalina era rezident la San Giorgio Della Richinvelda și lucra în agricultură. 

Trăia de câțiva ani în Italia și locuia împreună cu părinții și surioara lui mai mică.

Vineri, puțin după ora 16.00, Denis împreună cu alți doi colegi, tot români, terminaseră muncă și se întorceau acasă.

Se aflau la bordul unui Ford Escort și circulau de-a lungul drumului provincial 39 Del Varmo când, din motive neștiute încă, s-a ciocnit frontal cu o Lancia Y, în care se aflau două femei din Ragogna.

Denis a fost aruncat prin parbriz și strivit de propria mașină

Impactul a fost devastator.

Potrivit Udine Today, Denis a fost aruncat prin parbriz, iar mașina s-a răsturnat peste el.

Nu a avut nicio șansă de supraviețuire, Denis a murit la locul accidentului.

Un alt român dintre cei care se aflau în Ford a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Santa Maria della Misericordia cu elicopterul. 

Al treilea a ieșit singur din mașină și a suferit răni ușoare. 

Potrivit ilgazzettino.it, șoferița celeilalte mașini, în vârstă de 65 de ani, a fost și ea transportată la spital cu elicopterul, în stare critică.

Denis era logodit şi plănuia să se căsătorească

Familia lui Denis este distrusă de durere şi nimeni nu înţelege şi nu vrea să accepte că cel care le-a fost fiu, frate, iubit sau prieten nu mai este.

Drumul pe care s-a produs tragedia a fost închis mai multe ore de polițiști, pentru ca pompierii din Udine și San Daniele să-l poată extrage pe tânăr din mormanul de fiare.

După producerea nenorocirii, la locul accidentului a sosit într-un suflet Antonia, iubita lui Denis. Tânăra a privit neputincioasă cum cel alături de care plănuia să îşi întemeieze o familie nu mai este. 

"L-a văzut sub maşină", ne-a mărturisit verişoara Antoniei.

Moartea tânărului a provocat o durere imensă în sufletele familiei şi prietenilor lui Denis. 

Pe rețelele de socializare curg neîncetat zeci de mesaje de condoleanțe.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Lacrimi pentru Denis, detalii teribile despre tragedia românească din Italia. Băiatul a fost văzut de iubita lui sub mașină, după accident