Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a omorât fetiţa de un an, după ce a călcat-o din greşeală cu maşina: „Pur şi simplu nu am văzut-o”

O mamă şi-a ucis din greşeală propriul copil, o fetiţă de 17 luni, după ce, din neatenţie, a trecut cu maşina peste ea.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.09.2020, 17:31

Accident fatal pentru o fetiţă de doar un an
O mamă şi-a omorât fetiţa de un an, după ce a călcat-o din greşeală cu maşina - iStock | Getty Images
  • O anchetă a fost demarată în urma tragediei.
  • Femeia i-a îndemnat pe alți părinți să înveţe din greşeala ei.

Anna Seagren, în vârstă de doar un anişor a murit vineri la ferma familiei, din Muntele Jagged, în Asutralia de Sud, după ce mama ei a trecut peste ea cu maşina, din neatenţie.

Femeia se urcase la volanul maşinii sale pentru a merge să o aducă acasă pe fiica cea mare, Grace.

La întoarcere, după ce a luat-o pe fata de 8 ani care aştepta într-o staţie de autobuz, nu foarte departe de fermă, a avut loc tragedia. Femeia nu a zărit micuţa şi a trecut cu maşina peste ea.

„Pur și simplu nu am văzut-o ieșind”, a spus mama, printre lacrimi. „Am văzut-o imediat după ce am comis greșeala şi ştiam atunci că e deja prea târziu. Era un copil foarte cuminte, era blândă, afectuoasă. Îi plăceau puii de pasăre şi alerga mereu prin curte după ei Le-am spus celorlalţi copii că acum este un înger şi că nu se va mai întoarce acasă, dar putem vorbi în continuare cu ea, ne-o putem aduce aminte şi ne putem bucura că am avut norocul de a-i fi părinţi timp de 17 luni”.

O anchetă a fost demarată în urma tragediei pentru a fi investigate circumstanţele producerii accidentului, potrivit Mirror

Femeia i-a îndemnat pe alți părinți să „încetinească, pur și simplu să nu se grăbească niciodată când sunt în apropierea casei, orice se poate întâmpla”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O mamă şi-a omorât fetiţa de un an, după ce a călcat-o din greşeală cu maşina: „Pur şi simplu nu am văzut-o”