Antena Meniu Search
x

Video Marea Britanie relaxează restricţiile dure. Zahawi: "Două persoane se pot întâlni afară, la o cafea". Pe 8 martie se redeschid şi şcolile

Marea Britanie anunţă o relaxare treptată a restricţiilor dure din regat, începând cu 8 martie, când copiii se pot reîntoarce la şcoală, iar întâlnirile în aer liber vor fi permise din nou.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.02.2021, 12:25

Anglia relaxează restricţiile începând cu 8 martie. Elevii se pot întoarce în şcoli - Abaca Press / Stefan Rousseau via Hepta

Marea Britanie relaxează treptat restricţiile, începând cu 8 martie

Școlile din Anglia se vor redeschide pe 8 martie, în timp ce două familii sau șase persoane se vor putea întâlni la terase pentru o cafea, începând din 29 martie, deoarece restricțiile COVID-19 ale țării vor fi relaxate, a anunţat luni coordonatul campaniei de vaccinare Nadhim Zahawi, citat de Reuters.

"Este vorba despre o redeschidere treptată a întregii Anglii, nu regionale", a declarat el pentru LBC Radio.

Măsura intră în vigoare de pe 8 martie, când copiii se reîntorc la şcoală şi în exterior se pot întâlni cel mult 2 persoane. Apoi, pe 29 martie, întâlnirire a unui grup de cel mult 6 persoane vor fi permise.

Nadhim Zahawi: "Mai întâi copiii, prioritatea sunt școlile, apoi doi oameni care se pot întâlni în aer liber și pot să ia o cafea împreună, adică tot pe 8 martie. Apoi, pe data de 29, două familii, sau regula celor șase, și sporturile în aer liber vor fi permise din nou".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anglia a instituit măsuri foarte dure de protecţie

Toate persoanele care se întorc în Marea Britanie și încalcă regulile de călătorie aflate în vigoare pentru oprirea răspândirii coronavirusului se vor confrunta cu închisoarea și amenzi uriașe, a anunțat săptămâna trecută Matt Hancock, secretarul britanic pentru Sănătate. Noile măsuri de securitate au intrat în vigoare începând cu 15 februarie.

"Ne uităm în permanență la perfecționarea abordării noastre la frontieră pur și simplu pentru că există riscul ca noi variante să vină din alte țări din întreaga lume. Până nu vom vaccina pe toată lumea și nu vom identifica o modalitate de a putea actualiza vaccinul pentru a face față noilor provocări, trebuie să fim atenți cu privire la călătoriile internaționale", a declarat secretarul de mediu George Eustice pentru Times Radio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Marea Britanie relaxează restricţiile dure. Zahawi: "Două persoane se pot întâlni afară, la o cafea". Pe 8 martie se redeschid şi şcolile