Antena Meniu Search
x

Medicii sunt ŞOCAŢI! Au mâncat VARZĂ timp de cinci săptămâni. Ce s-a întâmplat cu ei este de necrezut

Este cunoscut faptul că varza are numeroase beneficii, iar o cercetare recentă o demonstrează încă o dată

Este cunoscut faptul că varza are numeroase beneficii, iar o cercetare recentă o demonstrează încă o dată

Conform studiului, persoanele bolnave de ulcer pot scăpa de dureri dacă beau suc de varză, timp de 5 săptămâni. Subiecţii testului, toţi bolnavi de ulcer, au consumat varza şi suc de varză zilnic şi au spus că au simţit o ameliorare a simptomelor după doar o săptămână de tratament, iar specialiştii au spus că s-a observat că durerile dispar aproape complet după 40 de zile de consum.

Substanţa care ajută la reducerea durerilor de stomac se numeşte L-glutamina şi se găseşte în special în varză. Cercetătorii spun că aceasta este chiar mai eficientă decât anumite medicamente împotriva arsurilor la stomac.

În cazul ulcerului, este recomandat să consumi între 3 şi 5 pahare de suc de varză pe zi, într-o cură care să dureze minim 4 săptămâni. Sucul de varză se asimilează mai uşor de către organism, dar dacă nu ai posibilitatea să îl prepari, poţi consuma şi varza ca atare.

Pe lângă L-glutamina, aceasta legumă minune mai conţine multe fibre, datorită cărora are proprietăţi curative în caz de constipaţie şi ajută tranzitul intestinal. Varza are efect antiinflamator, aşa că frunzele ei pot fi aplicate pe zonele dureroase, precum articulaţii sau bătături.

De asemenea, sulful conţinut de varză luptă împotriva bacteriilor şi a infecţiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Medicii sunt ŞOCAŢI! Au mâncat VARZĂ timp de cinci săptămâni. Ce s-a întâmplat cu ei este de necrezut