Ministrul Sănătăţii din Sri Lanka, care promova un sirop anti-Covid inventat de un şaman, a fost diagnosticat pozitiv

De Andreea Anghel.
Publicat: 23.01.2021, 22:16.
Actualizat: 23.01.2021, 22:19

Pavithra Wanniarachchi, ministrul Sănătăţii din Sri Lanka, care a promovat un sirop anti-Covid inventat de un şaman, a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Ministrul Sănătăţii din Sri Lanka, care promova un sirop anti-Covid inventat de un şaman, a fost diagnosticat pozitiv

Pavithra Wanniarachchi, ministrul Sănătăţii din Sri Lanka

Profimedia Images

Ministrul Sănătăţii din Sri Lanka, Pavithra Wanniarachchi, a primit vineri rezultatul pozitiv al testului pentru Covid-19, potrivit unui purtător de cuvânt al ministerului.

Astfel, ea devine al patrulea ministru testat pozitiv. Pavithra Wanniarachchi şi-a dat seama că este infectată cu coronavirus, după ce a făcut două teste care au avut un rezultat pozitiv, potrivit news.ro.

Sirop creat de un şaman, ''leac'' împotriva coronavirusului

Înainte să fie găsită infectată, Pavithra Wanniarachchi a promovat un sirop produs de un şaman, care susţine că protejează toată viaţa organismul, chiar şi împotriva coronavirusului.

Mai mult, pentru a susţine practic, ministrul Sănătăţii a consumat în public siropul respectiv, pentru a-l promova. Şamanul care a inventat siropul care conţine miere şi nucşoară afirmă că reţeta i-a venit într-un vis premonitoriu.

Medicii din Sri Lanka au precizat că siropul nu are efectul de imunizare anti-Covid, însă se pare că mii de oameni s-au dus în satul în care locuieşte şamanul pentru a obţine siropul minune.

Sri Lanka a înregistrat până acum peste 50.000 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.