Antena Meniu Search
x

Ministrul Sănătăţii din Sri Lanka, care promova un sirop anti-Covid inventat de un şaman, a fost diagnosticat pozitiv

Pavithra Wanniarachchi, ministrul Sănătăţii din Sri Lanka, care a promovat un sirop anti-Covid inventat de un şaman, a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 23.01.2021, 22:19

Ministrul Sănătăţii din Sri Lanka, care promova un sirop anti-Covid inventat de un şaman, a fost diagnosticat pozitiv
Pavithra Wanniarachchi, ministrul Sănătăţii din Sri Lanka - Profimedia Images
  • Un şaman din Sri Lanka susţine că a creat un sirop care te apără de coronavirus
  • Ministrul Sănătăţii care promova respectivul remediu a ajuns să se infecteze cu Covid

Ministrul Sănătăţii din Sri Lanka, Pavithra Wanniarachchi, a primit vineri rezultatul pozitiv al testului pentru Covid-19, potrivit unui purtător de cuvânt al ministerului.

Astfel, ea devine al patrulea ministru testat pozitiv. Pavithra Wanniarachchi şi-a dat seama că este infectată cu coronavirus, după ce a făcut două teste care au avut un rezultat pozitiv, potrivit news.ro.

Sirop creat de un şaman, ''leac'' împotriva coronavirusului

Înainte să fie găsită infectată, Pavithra Wanniarachchi a promovat un sirop produs de un şaman, care susţine că protejează toată viaţa organismul, chiar şi împotriva coronavirusului.

Mai mult, pentru a susţine practic, ministrul Sănătăţii a consumat în public siropul respectiv, pentru a-l promova. Şamanul care a inventat siropul care conţine miere şi nucşoară afirmă că reţeta i-a venit într-un vis premonitoriu.

Medicii din Sri Lanka au precizat că siropul nu are efectul de imunizare anti-Covid, însă se pare că mii de oameni s-au dus în satul în care locuieşte şamanul pentru a obţine siropul minune.

Sri Lanka a înregistrat până acum peste 50.000 de cazuri de infectare cu coronavirus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ministrul Sănătăţii din Sri Lanka, care promova un sirop anti-Covid inventat de un şaman, a fost diagnosticat pozitiv