Antena Meniu Search
x

Mireasă doborâtă de suflul exploziei din Beirut. Tânăra poza pentru albumul de nuntă, în momentul deflagrației (Video)

O tânără mireasă poza pentru albumul ei de nuntă, în fața unui hotel din Beirut, când sesiunea foto a fost întreruptă brusc de explozia devastatoare produsă marți în portul capitalei libaneze. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.08.2020, 13:43

Momentul exploziei din Beirut a fost surprins pe filmarea din ziua nunţii unor miri
Mireasă doborâtă de suflul exploziei din Beirut. Tânăra poza pentru albumul de nuntă, în momentul deflagrației - capturi video YouTube
  • Deflagrația din Beirut a fost surprinsă de cameramanul unei nunți.
  • Explozia s-a soldat cu peste 100 de morţi şi cu mai mult de 4.000 de răniţi.

Israa Seblani, de 29 de ani, se afla în fața Le Gray Hotel și poza fericită în rochie de mireasă, în momentul în care explozia a zguduit Beirutul.

În imaginile surprinse de Mahmoud Nakib, cameraman al nunții tinerilor însurăței, se vede cum suflul exploziei aproape că o doboară pe tânără.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Este de nedescris ce am simțit în acel moment, acel zgomot produs de explozie. Și acum suntem în stare de șoc", a declarat Israa, potrivit The Guardian.

Din fericire, nicio persoană dintre cele prezente la sesiunea foto nu a fost rănită.

În înregistrare se vede cum mireasa și ceilalți invitați părăsesc zona în fugă.

Explozia devastatoare care a zguduit marți Beirutul a fost soldată cu peste 100 de morţi şi cu mai mult de 4.000 de răniţi.

Autorităţile locale au afirmat că debutul deflagraţiei a fost un incendiu din apropierea portului, căruia i-a urmat explozia a 2.750 de tone de nitrat de amoniu, stocate de şase ani în depozitul portului din Beirut.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Mireasă doborâtă de suflul exploziei din Beirut. Tânăra poza pentru albumul de nuntă, în momentul deflagrației (Video)