Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un depozit militar din Odessa este bombardat de ruși

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei. Tot mai multe imagini cu țintele ucrainene distruse de ruși au apărut în mediul online. Presa din Belarus anunță cu un depozit militar din Odessa a fost distrus de o rachetă rusească. 

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 13:16

Vezi și

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început cu anunțul lui Vladimir Putin, care a ordonat joi dimineață armatei să efectueze o operațiune militară specială în regiunea Donbas. "Este teritoriul nostru", a spus liderul de la Kremlin.

La scurt timp după difuzarea discursului au început să apară informații despre explozii în mai multe orașe ucrainene. Președintele american Joe Biden a descris acțiunile președintelui rus Vladimir Putin drept un "război ales premeditat, care va aduce o pierdere catastrofală de vieți omenești și suferință umană". 

Armata ucraineană anunţă că a doborât în estul ţării cinci avioane şi un elicopter ale armatei ruse care a lansat în cursul dimineţii o operaţiune militară împotriva Ucrainei. La rândul său, Ministerul rus al Apărării a anunţat că forţele armate ruse au neutralizat apărarea aeriană a Ucrainei şi au distrus infrastructura bazelor aeriene ucrainene, în cadrul operaţiunii militare lansate de Moscova.

Șapte persoane au murit în urma bombardamentelor forțelor ruse, anunță poliția ucraineană, potrivit BBC. Oficialii spun că un atac asupra unei unități militare din Podilsk, în afara Odessei, a ucis șase persoane și a rănit șapte. O persoană a murit în orașul Mariupol, au adăugat aceștia.

Între timp, ucrainenii din Kiev se grăbesc să părăsească orașul, iar localnicii din Maiupol au umplut supermarketurile încă de la prima oră, pentru a face cumpături de strictă necesitate şi au blocat benzinăriile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un depozit militar din Odessa este bombardat de ruși