Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care Meghan nu ar fi fost prezentă alături de familia regală, la Balmoral, înainte de moartea reginei: „Nu era corect”

Regina Elisabeta a II-a a decedat joi în castelul său scoţian de la Balmoral, după ce în cursul zilei de miercuri starea ei de sănătate s-a deteriorat. 

de Maria Dogaru

la 10.09.2022, 14:01

Ducele de Sussex a fost primul regal care a părăsit moșia scoțiană
Motivul pentru care Meghan nu ar fi fost prezentă alături de familia regală, la Balmoral, înainte de moartea reginei - Profimedia

Regele Charles i-ar fi spus lui Harry că „nu era corect ca Meghan să vină la Balmoral să o vadă pe regina, înainte de a muri. Prințul Harry ar fi avut o conversație cu tatăl său, noul rege, care i-ar fi spus că nu o poate aduce pe Meghan la Barmoral. Ullterior, Harry a mers singur în Scoția, pentru a fi alături de regin Elisabeta a II-a, potrivit The Sun.

Ducele de Sussex a fost primul regal care a părăsit moșia scoțiană și a fost ultimul care a sosit, după ce Majestatea Sa a murit. Acesta ar fi părăsit Balmoral în momentul în care a apărut Regele Charles, în vârstă de 73 de ani, și sora Anne, Prințesa Regală, în vârstă de 72 de ani, care au fost singurii membri ai familiei regale care au reușit să o vadă pe regina înainte de a muri. Cei doi se aflau în Scoția când sănătatea ei a început să se deterioreze.

Pe 8 septebrie, Harry, în vârstă de 37 de ani, era evident încă cuprins de durere când s-a întors la Frogmore Cottage din Windsor pentru a fi lângă soția sa, care nu a fost prezentă la Balmoral, alături de ceilalți membri ai familiei regale. Harry ar fi fost la Frogmore când regele Charles i-ar spus într-un apel telefonic de langă patul reginei care pe moarte să nu o aducă pe Meghan cu el la Balmoral.

 „Charles i-a spus lui Harry că nu este corect sau potrivit ca Meghan să fie la Balmoral într-un moment atât de profund  și trist. I s-a subliniat că Kate nu merge și că cifrele ar trebui să fie limitate la cei mai apropiați membri din familie. Charles a spus foarte, foarte clar că Meghan nu va fi binevenită”, a declarat o surspă.

Pe acelaşi subiect

Lui Harry i s-ar fi refuzat un loc în Royal Air Force

De asemenea, lui Harry i s-ar fi refuzat un loc în Royal Air Force care i-a dus pe fratele său, Prințul William și unchii săi, Prințul Edward și Prințul Andrew, în Scoția. Harry și Meghan anunțaseră joi la prânz, fără a consulta restul familiei, că vor călători în Scoția împreună. Dar Harry a fost de acord să meargă singur, în urma discuției avute cu noul rege. Drept urmare, acesta ar fi fost nevoit să-și găsească propriul avion, iar întârzierea a însemnat că nu a ajuns la Balmoral până la ora 19:52, la aproape 90 de minute după ce  moartea reginei a fost nunțată public.

Ducele și ducesa de Sussex vor călători în Scoția”, a spus un purtător de cuvânt al cuplului. 

Îmi exprim dragostea pentru Prințul Harry și Meghan, care continuă să-și construiască viața în străinătate”, a declarat noul monarh, Regele Charls al III-lea în prima sa aparițiela TV după moartea mamei sale, unde s-a adresa publicului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Motivul pentru care Meghan nu ar fi fost prezentă alături de familia regală, la Balmoral, înainte de moartea reginei: „Nu era corect”