Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mustafa a trăit ca prin minune peste 260 de ore sub dărâmături, în Turcia. Și-a întâlnit fiica de 12 zile pentru prima dată

Mustafa Avci, un bărbat din Hatay, a fost scos de sub ruine, joi seară, la peste 260 de ore după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade a devastat zona, pe 6 februarie. Băbatul și-a întâlnit pentru prima dată fiica nou-născută.

de Redactia Observator

la 17.02.2023, 17:58

Imagini emoționante arată cum un bărbat care a fost îngropat de viu timp de peste 10 zile sub ruinele cutremurului din Turcia întreabă de familia sa și își întâlnește pentru prima dată fiica nou-născută, după ce a fost salvat, relatează Mediafax.

"Ce face mama mea și toată lumea?", se aude cum Mustafa Avci, „supraviețuitorul miraculos”, în vârstă de 33 de ani, îl întreabă pe prietenul său la telefon, în imaginile difuzate de ministrul turc al sănătății, Fahrettin Koca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avci, scos de sub ruinele unui spital

Pe acelaşi subiect

Cu doar câteva momente înainte de apel, Avci a fost scos din ruinele unui spital privat din provincia turcă Hatay, joi seară, la peste 260 de ore după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade a devastat zona pe 6 februarie, ucigând peste 43.000 de persoane din țară și din Siria vecină.

Fotografiat pe o targă, proaspătul tată pare ușor amețit în timp ce îi cere prietenului său mai multe informații despre cei dragi. "A scăpat toată lumea... bine? Lasă-mă să le aud vocile, chiar dacă pentru o clipă", cere Avci.

Prietenul acestuia, al cărui nume nu a fost dezvăluit, este emoționat în timp ce îl asigură pe Avci că toată lumea este bine: "Toată lumea este bine. ... Te așteaptă cu toții. ... Eu vin la tine".

Bărbatul a sărutat mâna salvatorului

Mustafa Avci sărută apoi mâna salvatorului care îi ține telefonul la ureche. Mai târziu, bărbatul apare în imagini înduioșătoare în care își întâlnește fiica nou-născută, Almile, pentru prima dată după ce a fost salvat. Bărbatul a fost găsit joi seara alături de un alt bărbat, Mehmet Ali Sakiroglu, în vârstă de 26 de ani.

Tatăl lui Sakiroglu a declarat la CNN că fiul său se afla la spital pentru un control când a avut loc cutremurul. Nu este clar de ce se afla Avci la spital. Cei doi au fost găsiți după ce salvatorii au observat un picior sub ruine. Potrivit ministrului turc al sănătății, ambii bărbați au fost duși la un spital improvizat pentru tratament. Cele mai recente estimări oficiale ridică la 43.885 numărul morților în urma cutremurului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mustafa a trăit ca prin minune peste 260 de ore sub dărâmături, în Turcia. Și-a întâlnit fiica de 12 zile pentru prima dată