Antena Meniu Search
x

Ninsoarea a pus stăpânire pe tot teritoriul Bulgariei

Şi vecinii noştri tremură. E cod galben de ninsoare în toată Serbia, iar în Polonia zece oameni au murit din cauza frigului. Şi în Bulgaria e la fel de rău. Drumuri, porturi şi podul Giurgiu-Ruse au fost închise din cauza viscolului.

Vezi și

Ninsoarea a pus stăpânire pe tot teritoriul Bulgariei. 14 regiuni bulgare au intrat sub incidenţa codului portocaliu, în timp ce celelalte au avertizări de cod galben. Traficul s-a desfăşurat în condiţii extrem de dificile, iar vizibilitatea a fost redusă până la numai câţiva metri în anumite regiuni.

Din cauza intemperiilor podul Giurgiu-Ruse a fost închis temporar. Aşa că zeci de kilometri de şosea s-au transformat în parcare pentru tiruri.

Ninsoarea a lăsat mai multe localităţi din nordul ţării fără energie electrică. Şi porturile au fost închise din cauza furtunii.

Polonia a fost şi ea acoperită de zăpezi. De două zile termometrele arată temperaturi de -20 de grade. Zece oameni au murit deja din cauza frigului.

Gerul şi ninsorile le-au dat de furcă şi sârbilor. Întreaga ţară este sub avertizare de cod galben de ninsori.

Traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă, însă carosabilul este practicabil.

Şi Slovenii îndură condiţii meteo severe. Temperaturile sunt deosebit de scăzute pentru această perioadă a anului şi există riscul producerii avalanşelor în nord-vestul ţării.

Ministerul român al Afacerilor Externe le recomandă cetăţenilor români să verifice starea vremii înainte de a se deplasa în afara ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ninsoarea a pus stăpânire pe tot teritoriul Bulgariei