Antena Meniu Search
x

Galerie foto Noi imagini din satelit cu convoiul de 64 de kilometri al armatei ruse, care avansează spre Kiev. Raport: Umătorul atac major ar putea avea loc în 24 de ore

Noi imagini din satelit arată convoiul cu tancuri și blindate al armatei ruse, pe autostrada T-1011 la est de aeroportul Antonov din Kiev, Ucraina. Convoiul, care se întinde pe 64 de kilometri, avansează lent spre capitală.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.03.2022, 11:21

Un raport al Institutului pentru Studierea Războiului spune că următorul atac major al Rusiei în Ucraina este așteptat, probabil, în următoarele 24 de ore. Sprijinul logistic limitat și întăririle au împiedicat operațiunile Rusiei în jurul capitalei, dar institutul spune că este posibil ca lucrurile să se schimbe în următoarele două sau trei zile, scrie ABC News.

Acest pod de la granița regiunii orașului Kiev a fost avariat. Imaginea arată vehicule incendiate.

Imagini din satelit cu convoiul armatei ruse care avansează spre Kiev

AFP FOTO / Imagine prin satelit ©2022 Maxar Technologies via Profimedia Images

O imagine din satelit arată forțele terestre în zona rezidențială Zdvyzhivka din Ucraina.

Pe acelaşi subiect

Imagini din satelit cu convoiul armatei ruse care avansează spre Kiev

AFP FOTO / Imagine prin satelit ©2022 Maxar Technologies via Profimedia Images

Ofensiva amplă a Rusiei, care a început joi dimineața, a vizat în special infrastructura militară și aeriană din Ucraina, însă nu au fost ferite de atacurile cu rachetă și artilerie cu rază lungă de acțiune nici blocurile de locuințe, spitalele sau școlile din marile orașe.

A șasea zi de război Rusia - Ucraina

Marți dimineață, explozii puternice au fost auzite la Herson, în sudul Ucrainei. Se crede că ar veni dinspre aeroport. Un oraş-port care se întinde pe râul Nipru, Herson se află la nord de peninsula Crimeea. De la începutul războiului, în 24 februarie, soldații ucraineni au răspuns cu mult curaj și refuză cu îndârjire să predea teritoriul lor rușilor.

Bilanțul invaziei ruse în Ucraina este cumplit. De la începutul războiului, 400 de ucraineni şi-au pierdut viaţa. Printre ei 16 copii, a spus preşedintele Volodimir Zelenski. Alţi 1.700 de civili au fost răniţi, dintre care 45 sunt copii.

Şi armata rusă a recunoscut că unii dintre soldaţii săi au fost ucişi. Ucrainenii spun că ar fi vorba despre 5.300 de militari ruşi, în timp ce peste 200 ar fi în acest moment prizonieri

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Noi imagini din satelit cu convoiul de 64 de kilometri al armatei ruse, care avansează spre Kiev. Raport: Umătorul atac major ar putea avea loc în 24 de ore