Antena Meniu Search
x

UPDATE! Noi posibile fragmente ale avionului dispărut, observate în Oceanul Indian!

Fragmente care ar putea aparţine avionului Boieng 777 al Malaysian Airlines au fost observate în Oceanul Indian, după difuzarea unor noi imagini filmate prin satelit

UPDATE 09:35: Mai multe avioane se vor alătura operaţiunilor de căutare ale zborului MH 370, care a dispărut pe 8 martie, în timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. Adjunctul premierului australian, Warren Truss, a declarat că atâta timp cât există speranţă, căutările vor continua, informează CNN.

Un oficial australian responsabil cu căutările avionului a declarat că unul dintre obiectele găsite este un palet de lemn. Utilizarea paleţilor de lemn este comună în industria aeriană: ”Este un posibil indiciu, însă paleţii sunt folosiţi şi în industria navală”. Oficialii australieni au declarat că zona de căutare se schimbă odată cu mişcarea obiectelor din apă.

Conform unor oficiali australieni, un avion de căutare ar fi observat posibile resturi ale aeronavei căutate în sudul Oceanului Indian, anunţă ABC News.

China deţine imagini filmate prin satelit care surprind noi fragmente ce ar putea aparţine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines dispărut de două săptămâni. "Ambasadorul Chinei în Kuala Lumpur a primit imagini prin satelit cu obiecte plutitoare pe 'culoarul aerian sud'; vor fi trimise nave pentru verificarea zonei", a declarat ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein.

Deşi navele trimise nu au găsit, încă nimic, experţii au explicat că este posibil că părţile aeronavei să se fi scufundat între timp.

Avionul Boeing 777 a dispărut pe 8 martie, în timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. La bordul avionului erau 239 de pasageri.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » UPDATE! Noi posibile fragmente ale avionului dispărut, observate în Oceanul Indian!