Antena Meniu Search
x

Doliu în lume după atentatul de la Londra! Turişti din Franţa, Canada, Australia şi Noua Zeelandă, printre victimele atacului sângeros

Christine Archibald, de 30 de ani, a murit chiar în braţele logodnicului său, pe Podul Londrei. Un francez se numără, şi el, printre cei ucişi de terorişti, iar un altul este, deocamdată, dat dispărut.

Vezi și

Christine Archibald, de 30 de ani, a murit chiar în braţele logodnicului său, pe Podul Londrei. Un francez se numără, şi el, printre cei ucişi de terorişti, iar un altul este, deocamdată, dat dispărut.

"În sufletul său era loc pentru toţi. Ea credea cu tărie că fiecare persoană trebuie preţuită şi respectată". Astfel este descrisă de familia sa Christine Archibald, tânăra canadiană ucisă de terorişti pe Podul Londrei. Femeia lucrase la un adăpost pentru oamenii străzii din Canada înainte de a se stabili în Olanda, împreună cu logodnicul său care avea un contract în această ţară. Cei doi se aflau la Londra într-o scurtă excursie care s-a încheiat tragic.

Cartierul din jurul Podului Londrei este foarte popular printre turişti, iar printre victime se numără şi alţi cetăţeni străini. Ministrul de externe al Franţei a confirmat că un bărbat, al cărui nume nu a fost dezvăluit, şi-a pierdut viaţa în atentat. Un altul este dat dispărut, iar şapte francezi sunt răniţi, dintre care patru în stare critică.

Turişti din Australia şi Noua Zeelandă sunt, de asemenea, internaţi în spitale, pe lângă numeroşi britanici. Mama unui rănit în vârstă de 23 de ani a făcut o declaraţie cutremurătoare.

Au fost răniţi şi doi poliţişti: unul de la Scotland Yard, aflat în afara serviciului, iar celălalt de la Poliţia Transporturilor.

Amândoi au încercat să-i oprească pe terorişti, deşi ofiţerul aflat în timpul liber nu era înarmat, iar colegul său era înzestrat doar cu un baston. Din fericire, vieţile lor nu sunt în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doliu în lume după atentatul de la Londra! Turişti din Franţa, Canada, Australia şi Noua Zeelandă, printre victimele atacului sângeros