Antena Meniu Search
x

Parizienii au mers la film cu barca, pe Sena (Video)

Parizienii au mers, aseară, la film cu barca pe Sena. Cine nu a mai prins loc, s-a mulţumit să vadă comedia de pe malul fluviului.

de Redactia Observator

la 19.07.2020, 23:07

Vezi și

Evenimentul a deschis festivalul "Plajele Parisului", menit să îi înveselească pe locuitorii capitalei în zilele toride de vară.

Din bărci sau întinşi pe nisipul adus pe malurile Senei, sute de oameni s-au distrat cu o comedie franţuzească

Epidemia îi ţine totuşi pe spectatorii ancoraţi în realitate.

Spectator: "Trebuie să recunosc că am o oarecare reţinere să mă întorc într-o sală de cinema. Dar aici, din moment ce proiecţia este în aer liber, avem mai puţine îndoieli şi ne simţim în siguranţă"

Proiecţia filmului a deschis seria de evenimente anuale Plajele Parisului. Organizatorii au vrut să le readucă aminte oamenilor un obicei uitat în ultimele luni: mersul la cinema.

Elisha Karmitz, organizator al evenimentului: "După lunile de carantină, ne-am gândit că trebuie să le spunem oamenilor de aici şi lumii întregi că cinematografele sunt deschise în Paris, că Parisul este capitala mondială a cinematografiei"

Evenimentul Plajele Parisului a luat naştere în urmă cu 18 ani şi a fost creat pentru ca oamenii să facă faţă mai uşor zilelor călduroase de vară, din oraş. De-a lungul timpului, alte mari capitale Berlin, Bruxelles, Budapesta sau Tokyo i-au urmat exemplul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Parizienii au mers la film cu barca, pe Sena (Video)