Antena Meniu Search
x

Un pasager şi-a uitat şarpele de aproape 2 metri într-un autobuz plin cu pasageri

Mai mulţi pasageri au trăit spaima vieţii, după ce au dat nas în nas cu un şarpe de aproape 2 metri, plimbându-se liniştit printre scaune, într-un autobuz. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.04.2019, 14:17

Mai mulţi pasageri au trăit spaima vieţii, după ce au dat nas în nas cu un şarpe de aproape 2 metri, plimbându-se liniştit printre scaune, într-un autobuz. 

Alarma a fost dată după ce reptila a fost observată plimbându-se printre scaune, într-un autobuz din Paisley, Scoția. Pasagerii împietriţi de spaimă au alertat imediat autorităţile. 

Un supraveghetor mai curajos, aflat în tura de serviciu, a reuşit să prindă şarpele şi l-a dus la o secţie de poliţie. Reptila ar fi aparţinut unor pasageri uituci, care l-au lăsat fără să îşi dea seama în mijlocul de transport în comun şi au coborât. 

Şarpele ar fi ieşit din cuşca sa, în timp ce stăpânii acestuia aveau un argument şi nu erau destul de atenţie. Au coborât apoi la următoarea staţie, fără să aibă vreo bănuială că reptila a „rămas în urmă”. 

Şarpe uitat în autobuz

Panicaţi, proprietarii au contactat, imediat ce au realizat gafa, firma de autobuz încercând să le explice situaţia şi să le ceară ajutorul pentru a-şi recăpăta animalul de companie. 

Conform The Sun, firma a postat pe reţelele de socializare o imagine cu reptila plimbăreaţă, dar şi cu supraveghetorul curajos, Mick MacArthur, care a ajutat la capturarea ei.

„Ajutorul nostru Mick, care a scos un „călător” dintr-un autobuz din Paisley, ieri. A fost înapoiat în siguranţă stăpânilor” au declarat aceştia. 

Proprietarul companiei McGill, Sandy Easdale a făcut şi o glumă spunând: „Înţeleg că şarpele călătorea sssssingur, dar nu am primit încă mulţumiri din partea lui. Luăm în considerare că este un -el-”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un pasager şi-a uitat şarpele de aproape 2 metri într-un autobuz plin cu pasageri