Antena Meniu Search
x

Patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani, arestate după ce au omorât o altă copilă într-un hypermarket şi au transmis totul live, în Louisiana

Patru fete cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani au fost arestate în weekend, după ce au înjunghiat mortal o adolescentă de 15 ani într-un hypermarket din Louisiana şi au transmis totul live pe reţelele de socializare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.01.2021, 10:46

Copil cu mâinile ridicate în faţa unei maşini cu farurile aprinse
Fetele au transmis incindentul live, pe reţelele de socializare - iStock | Getty Images
  • Una dintre fete a furat un cuţit dintr-un alt magazin.
  • Cele patru au fost arestate şi se află într-un centru de detenţie pentru minori.

Cele patru fete, cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, au fost arestate sâmbătă după ce au ucis o altă adolescentă într-un hypermarket din Lake Charles, Louisiana, potrivit unei postări de Facebook făcută duminică de către șeriful Calcasieu Parish’s Office.

Acestea ar fi folosit un cuţit pe care îl furaseră special dintr-un magazin, la câteva momente după ce au trecut de zona de buticuri şi restaurante.

Una dintre suspecte ar fi postat materialele live ale incidentului pe reţelele de socializare. În imagini aceasta apare ţinând în mână cuţitul şi îndreptându-se spre victimă. De asemenea a fost surprinsă de camerele de supraveghere în momentul în care a furat cuţitul şi a fugit din magazin, potrivit The Independent.

O altă suspectă a fost filmată în timp ce striga „Tocmai ce am înjunghiat pe cineva, tocmai ce am înfipt cuţitul în inima ei. Nu ne pasă!”

"Nu putem lăsa astfel de incidente să devină o ciumă asupra comunităţii”

Una dintre cele patru suspecte a fost acuzată de crimă de gradul doi, în timp ce celelalte trei fete se confruntă cu acuzaţia de complicitate la crimă de gradul doi. Toate au fost arestate şi se află în prezent într-un centru de detenţie pentru minori din Louisiana.

„Crima a fost filmată şi transmisă live pe reţelele de socializare, astfel încât nu par să existe remuşcări. A fost foarte greu să vedem cum fete de 12, 13, 14 ani au acţionat astfel şi noi, ca societate, nu putem tolera acest lucru. Nu putem lăsa astfel de incidente să devină o ciumă asupra comunităţii”. A declarat Tony Mancus, şeriful Parohiei Calcasieu, condmnând violenţa într-un interviu televizat.

A treia crimă care implică minori în ultimele 6 luni, în Louisiana

Dl Mancus a făcut, de asemenea, o pledoarie către părinți, îndemnându-i la „preluarea controlului” asupra copiilor lor, citând de asemenea incidente similare petrecute în ultimele luni.

„Este a treia crimă din ultimele 6 luni care implică minori cu vârste între 11 şi 16 ani. Provin din toate mediile, toate rasele. Simt că avem o problemă în comunitatea noastră pe care va trebui să o înfruntăm. Nu este un lucru pe care noi îl putem proteja. Este o chestiune ce ţine de poliţie şi o problemă pentru părinţi”, a adăugat el.

Autorităţile nu au dezvăluit încă un posibil motiv al atacului, dar cred că incidentul a fost început la un cinematograf din apropiere. Numele victimei şi al agresoarelor nu au fost făcute publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani, arestate după ce au omorât o altă copilă într-un hypermarket şi au transmis totul live, în Louisiana