Antena Meniu Search
x

Un român acuzat de comiterea mai multor infracțiuni în Anglia și-ar putea afla eventuala pedeapsă în martie anul viitor

Un român de 43 de ani a fost audiat, vineri, la Curtea Coroanei din Leeds, fiind acuzat de comiterea a nu mai puțin de 11 infracțiuni.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.10.2020, 08:13

Românul a fost încarcerat în închisoarea din Armley
Românul ar fi dus o tânără în Anglia, pentru a o exploata, și ar fi batjocorit-o de mai multe ori - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Românul a fost încarcerat la închisoarea din Armley.
  • Procesul românului se va relua în martie anul viitor.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Românul, identificat drept Sandu Voicu, din Harehills, este acuzat, printre altele, că a dus-o o tânără în Anglia, în scopul de a o exploata, a batjocorit-o de mai multe ori și a bătut-o pentru a-i insufla ideea că nu poate scăpa de el.

Conform Leeds Live, românul a intrat pe mâna polițiștilor la sfârșitul lunii septembrie, după ce victima lui a fost descoperită pe stradă, îmbrăcată sumar și într-o stare de agitație.

Victima a fost descoperită de o altă femeie care își ducea copilul la școală și care i-a oferit tinerei primul ajutor, oferindu-i inclusiv o haină groasă pentru a scăpa de senzația de frig.

Românul a fost încarcerat la închisoarea din Armley, iar vineri a fost audiat, aducându-i-se la cunoștință că este acuzat de comiterea a 11 infracțiuni.

Românul a respins acuzațiile, însă magistrații de la Curtea Coroanei din Leeds au decis ca românul să rămână după gratii.

Procesul românul se va relua pe 22 martie anul viitor, când este de așteptat să dureze cinci zile până când magistrații vor lua o decizie.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un român acuzat de comiterea mai multor infracțiuni în Anglia și-ar putea afla eventuala pedeapsă în martie anul viitor