Antena Meniu Search
x

Un polițist care a dat cu spray lacrimogen în protestatari a fost aruncat de pe mașină, în Algeria (Video)

Un polițist care a dat cu spray lacrimogen în protestatarii antiguvernamentali, în Algeria, a fost aruncat de pe mașină de manifestanți. Scena a fost filmată la o masivă demonstrație, în Capitala Alger.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 18.05.2019, 15:57

Un polițist din Algeria care a dat cu spray lacrimongen în protestatarii antiguvernamentali a fost aruncat de pe mașină Vezi și

Un polițist care a dat cu spray lacrimogen în protestatarii antiguvernamentali, în Algeria, a fost aruncat de pe mașină de manifestanți. Scena a fost filmată la o masivă demonstrație, în Capitala Alger.

Scena a fost surprinsă de un cameraman al agenției Reuters, în timpul demonstrațiilor antiguvernamentale de vineri, care vin în continuarea unei serii de manifestații ce a dus la răsturnarea dictatorului algerian Abdelaziz Bouteflika.

Aflat pe plafonul unei dube, înconjurată de protestatari, polițistul a observat doi manifestanți care se urcau pe mașină. Polițistul s-a îndreptat spre ei și le-a dat cu spray-ul lacrimogen.

Gestul său a stârnit un val de huiduieli din partea celorlalți protestatari. Polițistul s-a îndreptat apoi spre partea din față a dubei, fără să observe că alți doi protestatari s-au cățărat pe plafon, cu gând de răzbunare. În doar câteva clipe, demonstranții s-au năpustit asupra lui și l-au aruncat de pe mașină. Polițistul a plonjat în mulțime.

Imediat, colegii lui au intervenit, încercând să potolească spiritele. În cele din urmă, s-a decis evacuarea dubei poliției dintre protestatari. Mașina a plecat într-un nou cor de huiduieli.

A fost cea de-a 13-a vineri de proteste antiguvernamentale. După căderea dictatorului Abdelaziz Bouteflika, nevoit să renunțe luna trecută la putere, după 20 de ani, protestele au continuat. Manifestanții au cerut plecarea de la putere și a colaboratorilor fostului dictator. Ei au cerut astfel demisia președintelui interimar al Algeriei, Abdelkader Bensalah, dar și a premierului Nouredinne Bedoui, numit de Bouteflika înainte de a părăsi puterea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un polițist care a dat cu spray lacrimogen în protestatari a fost aruncat de pe mașină, în Algeria (Video)