Antena Meniu Search
x

POLIŢISTA-EROINĂ de la BARCELONA! O poliţistă a reuşit să UCIDĂ patru terorişti în urma unui schimb de focuri!

Un singură poliţistă a ucis patru dintre presupuşii autori ai atacului din oraşul turistic catalan Cambrils, a declarat astăzi un reprezentant de rang înalt al poliţiei, relatează The Associated Press.

O singură poliţistă a ucis patru dintre presupuşii autori ai atacului din oraşul turistic catalan Cambrils, a declarat astăzi un reprezentant de rang înalt al poliţiei, relatează The Associated Press.

Poliţistei ”nu i-a fost uşor”, în pofida faptului că este o profesionistă, a subliniat Josep Lluis Trapero.

În total cinci suspecţi au fost ucişi după atentatul de la Cambrils, în care o maşină a intrat în mulţime şi a ucis o femeie.

Potrivit Daily Mail, poliţista i-a ucis pe cei patru presupuşi terorişti care purtau veste explozive ce s-au dovedit ulterior a fi false.

Pe acelaşi subiect

Cu doar câteva ore mai devreme de acest al doilea atentat, o camionetă a intrat într-o mulţime de pietoni, a ucis cel puţin 13 persoane şi a rănit alte peste 100, la Barcelona.

Pe de altă parte, premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat astăzi, după dublul atentat din Catalonia, că lupta împotriva terorismului este o ”luptă globală” şi a subliniat că este principala problemă a Europei.

Rajoy le-a mulţumit serviciilor de urgenţă pentru modul cum au gestionat situaţia dar şi pentru mesajele de susţinere primite de spanioli din întreaga lume.

El a făcut aceste declaraţii într-o conferinţă de pres comună, la Barcelona, cu preşedintele regiunii spaniole Catalonia Carles Puigdemont.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » POLIŢISTA-EROINĂ de la BARCELONA! O poliţistă a reuşit să UCIDĂ patru terorişti în urma unui schimb de focuri!