Antena Meniu Search
x

Prinsă în războiul celor mari! O fetiţă de 9 ani din SUA a murit, după ce a fost împuşcată din greşeală în timp ce se afla în maşină cu părinţii

O fetiţă de 9 ani a căzut victimă nevinovată, după ce a fost împuşcată din greşeală în timp ce se afla în maşină cu părinţii, în Houston, Statele Unite.

de Monica Palade

la 16.02.2022, 16:33

„Din păcate, am fost informaţi că fetița de nouă ani a fost declarată moartă”, a postat pe Twitter Departamentul de Poliție din Houston. Primarul Sylvester Turner a identificat-o pe copilă drept Arlene Alvarez.

„Prețioasa fetiţă a fost o victimă nevinovată prinsă în focul încrucișat al unui incident care nu avea nicio legătură cu ea sau familia ei”, a scris el pe Twitter. "Inima mea este alături de mama, tatăl și frații lui Arlene în urma morții ei tragice în această după-amiază. Nu ne putem imagina durerea lor profundă”.

Oficialii poliției din Houston au spus că Arlene a fost împușcată, luni, de un bărbat care a deschis focul după ce a fost jefuit sub amenințarea armei la un bancomat.

Victimă nevinovată în războiul celor mari

Pe acelaşi subiect

Suspectul a tras prima dată în hoț, care a fugit de la fața locului, spune poliția. Suspectul a tras apoi într-un vehicul despre care „a crezut” că aparține persoanei care l-a jefuit, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliție din Houston. Vehiculul asupra căruia a tras era cel în care se afla familia lui Arlene, care nu avea nimic de-a face cu jaful, a mai spus poliția.

Familia lui Arlene se îndrepta spre bancomat în drum spre o pizzerie, pentru a lua cina de Ziua Îndrăgostiților. Arlene era pe bancheta din spate și se uita la un film. „Cred că a murit ieri, ca să fiu sincer cu voi. Ce poate fi mai greu ca tată, a murit în brațele mele. Ceva despre care să nu mă laud sau despre care să vorbesc, dar pot să vă spun că am văzut-o venind pe lume și am văzut-o plecând”, a declarat tatăl fetiţei.

El a spus că lui Arlene îi plăcea să ajute şi să aibă grijă de frații ei mai mici. „Tocmai s-a născut fiul nostru de 4 luni. Întotdeauna a vrut să fie acolo pentru a-i schimba scutecele. A fost ca o mamă”.

Poliția l-a identificat pe suspectul care a tras ca fiind Tony D. Earls, în vârstă de 41 de ani. El se confruntă cu o acuzație agravantă de atac cu o armă mortală în legătură cu împușcarea fetei. Bărbatul suspect de jaf nu a fost încă identificat, însă ancheta este în curs de investigare, a declarat șeful executiv al poliției din Houston, Matt Slinkard. „De fiecare dată când sunt implicate arme, pericolul pentru trecătorii nevinovați este extrem de mare”, a spus Slinkard.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Prinsă în războiul celor mari! O fetiţă de 9 ani din SUA a murit, după ce a fost împuşcată din greşeală în timp ce se afla în maşină cu părinţii