Antena Meniu Search
x

Sărbătoare în Familia Regală a Marii Britanii. Prinţul George va împlini duminică 5 ani

Prinţul George va împlini duminică cinci ani şi îşi petrece ziua alături de părinţii săi, ducele şi ducesa de Cambridge.

- Sursă: Reuters

Prinţul George va împlini duminică cinci ani şi îşi petrece ziua alături de părinţii săi, ducele şi ducesa de Cambridge.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, petrecerea ar avea loc în Caraibe, unde William şi Kate se pare că i-au dus pe copii în vacanţă, pe insula exclusivistă Mustique. 

George a avut o serie de apariţii publice în ultimele 12 luni, de la momentul începerii şcolii, până la cel inedit din balconul de la Palatul Buckingham, când familia regală celebra aniversarea oficială a reginei Elisabeta a II-a.  

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut într-un salon privat al spitalului St. Mary's din Londra, pe 22 iulie 2013.  

Când fratele mai mic, prinţul Louis, s-a născut, el şi-a făcut apariţia alături de sora sa mai mică, prinţesa Charlotte, în aprilie, pentru a-şi vizita noul frate. 

George a fost văzut recent la botezul fratelui său Louis de la Capela Regală a Palatului St. James's, pe 9 iulie, ;i ]n fotografiile oficiale de la eveniment. 

Prinţul George urmează cursurile şcolii Thomas's Battersea din sudul Londrei, unde taxa anuală este de 18.000 de lire. 

Strănepotul reginei Elisabeta a II-a va fi cel de-al 43-lea monarh în linia succesorală. El va domni după Prinţul de Wales, care va fi urmat de William.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sărbătoare în Familia Regală a Marii Britanii. Prinţul George va împlini duminică 5 ani